Món Esport
El Barça fa oficial el fitxatge d’Emerson
  • CA

Tres fitxatges en tres dies. Joan Laporta va prometre una renovació i, de moment, s’està complint. Després del Kun Agüero i Eric Garcia, el Barça ha fet oficial la incorporació d’Emerson Royal, lateral dret de 22 anys que, fins ara, era de propietat compartida amb el Betis. El club blaugrana havia de pagar nou milions d’euros per incorporar-lo, però el traspàs de Juan Miranda a l’entitat andalusa pot haver abaratit l’operació. El Barça no ha explicat les xifres de la negociació i tampoc no ha explicat si serà presentat o no.

Malgrat la seva joventut, Emerson ha demostrat ser un gran lateral al Betis. La primera de les dues temporades va deixar alguns detalls interessants, però en aquesta segona ha aconseguit la titularitat i ha estat un dels futbolistes més importants de Pellegrini per assolir la classificació per a l’Europa League. El seu darrer tram de temporada ha estat gairebé impecable i durant tot el curs ha repartit quatre assistències i ha marcat dos gols.

Es tracta d’un futbolista molt interessant. És bastant alt per ser lateral (1,83m), però això no treu que tingui una bona punat de velocitat i una bona acceleració. És molt hàbil amb la pilota als veus, la controla i la mou bé i, probablement, la seva major virtut són les centrades, sempre ben mesurades. Per tots aquests motius ha estat convocat amb la selecció brasilera, amb la qual disputara la Copa Amèrica.

Arriba a Barcelona amb el clar objectiu de disputar la titularitat a Sergiño Dest i deixa el lateral dret de l’equip molt ben cobert. A més a més, el seu fitxatge obre la porta de forma gairebé definitiva a Sergi Roberto. El futbolista de Reus tindria ara mateix dos jugadors per davant al lateral dret i ja fa molt temps que no juga al mig del camp. Si segueix, serà per la seva polivalència i perquè ha estat format a la Masia. El Barça el vol renovar per només una temporada i rebaixant-li el sou de forma considerable, cosa que podria acabar forçant el seu adéu.



Més notícies
Eric Garcia, jugador del Barça | FC Barcelona
Eric Garcia torna a casa
Notícia: Eric Garcia torna a casa
Comparteix
El Barça ha fet oficial el seu fitxatge
Agüero, amb la samarreta del Barça | FC Barcelona
El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Notícia: El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Comparteix
El club ha fet oficial l'arribada del davanter argentí

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ningú respecta qui no es fa respectar a juny 02, 2021 | 11:59
    Ningú respecta qui no es fa respectar juny 02, 2021 | 11:59
    El senyor Emerson podria aprofitar l'estiu per seguir un curs de llengua catalana i així evitaria ser un inadaptat més de tants que hi ha dins del Barça que no parlen la llengua del país. El senyor Laporta hauria d'incloure una clàusula als contractes en aquest sentit.
  2. Icona del comentari de: Toni a juny 02, 2021 | 12:03
    Toni juny 02, 2021 | 12:03
    El Sergi Roberto te que quedarse si o sí. Al mig camp I a la dreta pot rendir molt mes que de lateral, i a mes, el fútbol d'ara amb els possibles 5 canvis es diferent. Ni de conya deixarlo anar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa