L’efectivitat de l’Osca liquida el Girona in extremis (1-3)

El Girona està en una situació molt crítica a la Lliga Smartbank. Els catalans estan en zona de descens amb vuit punts de 30 possibles i encadenen tres derrotes seguides. La darrera desfeta ha arribat aquest dissabte a Montilivi davant l’Osca per 1 a 3. Pablo Moreno ha aconseguit igualar un gol dels visitants només començar el segon temps. Però dos gols de Seoane al tram final del partit han atorgat el triomf al conjunt d’Ignacio Ambriz.

L’equip gironí ha pogut avançar-se només començar per mitjà de Bernardo. El colombià ha definit una jugada de pilota aturada amb un cop de cap que ha marxat fregant el pal. Al minut 27, l’àrbitre ha invalidat un gol a Arnau Martínez per fora de joc. Tot seguit, el mateix jugador ha estat a punt de tornar a enviar una pilota al fons de la xarxa a la sortida d’un córner, però Andrés Fernández ha impedit el gol amb una gran aturada. El col·legiat ha invalidat una altra diana del Girona al minut 45 per fora de joc de Nahuel, que havia definit a la perfecció. Abans del descans, Andrés Fernández ha tornat a salvar l’Osca. Juanpe ha rematat amb potència després d’un servei de falta i el porter visitant s’ha lluït novament.

Els visitants s’han avançat només començar el segon temps en la primera ocasió clara que han tingut en tot el partit. Marc Mateu ha definit un contracop amb un xut perfectament col·locat que ha suposat el primer gol del partit. El Girona ha reaccionat bé al cop i ha recuperat el guió del primer temps aconseguint tancar el rival al camp contrari. Els catalans han obtingut un premi merescut al minut 70. Pablo Moreno ha aprofitat una mala sortida d’Andrés Fernández i una pilota pentinada per Stuani per empatar el partit amb una rematada de cap.

El Girona ha estat a punt de capgirar el marcador cinc minuts després del gol amb un cop de cap d’Stuani que ha desviat Andrés Fernández. I al minut 84, l’Osca ha convertit en el segon gol el seu segon xut entre els tres pals del partit. Ratiu ha fet una centrada per Seoane, que ha rematat amb comoditat dins l’àrea per fer l’1-2. Els locals han tractat d’empatar a la desesperada i això ha produït el tercer gol dels aragonesos. Seoane ha aprofitat que tot el Girona estava al camp rival per rebre la pilota tot sol davant Juan Carlos i signar el seu doblet en una jugada d’un contra un.