El president del Rayo, odiat pels aficionats, esclata contra el Girona

El Girona va guanyar el diumenge passat el partit d’anada de les finals del play-off d’ascens a Primera Divisió al camp del Rayo Vallecano. El resultat (1-2) permet que els catalans en tinguin prou amb un empat o fins i tot amb perdre per 0-1 a Montilivi el pròxim diumenge per certificar el seu retorn a la categoria reina del futbol estatal.

El cert és que el marcador no reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc. Durant la primera meitat, els madrilenys podrien haver marcat tres o quatre gols i, en comptes d’això, el marcador al descans era d’empat a un gol. A més a més, tot just començar la segona part, Sylla va anotar la segona diana gironina.

A partir d’aquest moment, els de Francisco van desplegar un joc molt conservador. Conscients que tenien un resultat ideal per jugar la tornada a Montilivi, van defensar el marcador i van intentar que el partit fos el més travat possible, amb el premi final de marxar a casa amb la victòria.

Aquesta forma de jugar no ha agradat gens a Martín Presa, president del Rayo Vallecano, que ha utilitzat els micròfons d’Onda Cero per criticar el Girona i ho ha fet amb una agressivitat poc adequada: “És la forma d’actuar del Girona. Han jugat molt poc, ens han tallat el ritme: ha estat una actitud molt poc respectuosa”.

El cert és que Presa és un personatge odiat per l’afició del Rayo. Durant el partit contra el Girona es van sentir constantment crits de Presa, vete ya. L’estadi no estava ple, a causa de les mesures restrictives contra el coronavirus, però el miler d’aficionats que hi havia van deixar clar que no el volen a Vallecas. L’acusen d’acaparar massa poder i li demanen que torni el club als seguidors.