El Girona torna a perdre i ja està en zona de descens (2-0)

El Girona està en una situació molt delicada després d’acumular tres derrotes seguides. L’equip de Míchel ha perdut davant el Màlaga per 2 a 0. Un doblet de Paulino ha atorgat els tres punts a l’equip local. Els catalans sumen quatre punts de quinze i se situen en zona de descens.

El Màlaga ha estat superior a la primera meitat. Paulino ha enviat la pilota al pal al minut 24 amb un xut dins l’àrea que ha desviat un defensa visitant. Poc després, Brandon ha fregat el gol pels locals en enviar la pilota per sobre del travesser després d’una gran centrada de Cufré. El Málaga s’ha avançat per mitjà d’un golàs de Paulino al minut 41. L’extrem ha enviat la pilota a l’escaire amb un tir molt ben col·locat des de fora de l’àrea.

Míchel ha introduït tres canvis al descans i el Girona ha tingut la seva millor ocasió al minut 53. Els jugadors visitants han rematat en tres ocasions després d’un córner i Peybernes ha evitat el gol sobre la línia. Tot seguit, el Màlaga ha enviat la pilota al pal quan Luis Muñoz ha desviat cap a la porteria el xut d’un company seu, Kevin.

El Girona ha intentat igualar el marcador a la desesperada, però no ha aconseguit generar gaire perill fins al tram final del partit. Al minut 83, els catalans s’han quedat sense entrenador perquè Míchel ha estat expulsat per protestar. A l’últim sospir, Kebe ha estat molt a prop d’empatar amb un xut molt potent des de fora de l’àrea que ha marxat molt a prop del pal de la porteria rival.

El Màlaga ha fet el segon al temps afegit en una jugada de contracop aprofitant que el Girona estava bolcat cercant l’empat. Brandon ha fet una sotana a Kebe i ha intentat superar Juan Carlos amb una vaselina. El porter visitant ha evitat el gol en aquesta ocasió, però Paulino ha caçat el rebot per signar el doblet.