Món Esport
El Girona suma un punt al camp de l’Eivissa (1-1)
  • CA

El Girona ha empatat a un al camp de l’Eivissa. Els catalans s’han avançat gràcies a un gol d’Stuani des del punt de penal, però el conjunt balear ha igualat el duel al minut 71 per mitjà de Goldar. Aquest empat permet a l’equip de Míchel situar-se temporalment a dos punts de la zona de play-off d’ascens.

L’equip local ha començat el partit decidit a sumar els tres punts i ha disposat de les dues primeres ocasions del partit. Cifu i Gálvez han disposat rematat ben situats dins l’àrea als deu primers minuts, però no han aconseguit dirigir la pilota entre els tres pals. Poc després, Juan Carlos ha fet una gran aturada a un tir en boca de gol de Castel.

El Girona s’ha trobat un gran botí després de superar el gran inici de l’Eivissa. Cifu ha fet caure Samu Sáiz dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. Stuani ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima i avançar els visitants. Els catalans han crescut després del gol i han estat a punt de fer el segon. Baena ha fet una centrada dins l’àrea a Aleix García, que ha enviat la pilota per sobre del travesser. El ritme del partit ha baixat molt a mesura que s’acostava al descans, cosa que ha beneficiat molt els gironins.

El segon temps ha començat com el primer. L’Eivissa ha arrencat buscant amb insistència el gol de l’empat. Juan Carlos ha tornat a lluir-se per impedir que un tir molt ben col·locat de Javi Pérez anés directament al fons de la xarxa. Poc després, Davo ha estat a punt d’igualar el duel amb un xut de rosca que ha marxat fregant el pal.

Els locals han acabat igualant el matx al minut 71. Goldar ha caçat un refús dins l’àrea després d’un servei de cantonada per fer l’empat a un. El Girona ha reaccionat bé al gol i ha tingut dues grans ocasions per decantar el partit a favor seu. Aleix García ha enviat un tir de falta molt a prop de la porteria balear. A les acaballes del partit, Valery Fernández ha disposat d’una jugada d’un contra un davant Parreño, però el porter local ha impedit el gol.



Més notícies
Sergi Darder, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol s’imposa al Llevant en un partit boig (4-3)
Notícia: L’Espanyol s’imposa al Llevant en un partit boig (4-3)
Comparteix
L'equip de Vicente Moreno ha hagut de remuntar el partit tot i començar guanyant
Albert Benaiges, extècnic de la Masia
Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
Notícia: Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
Comparteix
Els alumnes expliquen que els obligava a despullar-se i els hi ensenyava el penis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa