El Girona supera el Cartagena i segueix escalant posicions (2-0)

El Girona ha superat el Cartagena per 2 a 0 a Montilivi. L’equip gironí ha sumat tres punts en un partit molt complet gràcies als gols d’Álex Baena i Stuani. L’equip de Míchel s’allunyà a cinc punts del descens després d’haver perdut tan sols un partit dels últims sis que ha disputat. De fet, els catalans està a la mateixa distància de la cua de la classificació que de la zona de play-off d’ascens.

Els gironins han dominat el partit des de bon començament. Bernardo ha estat a punt d’obrir el marcador al minut 13 a la sortida d’un córner, però la seva rematada de cap ha marxat fregant el pal. Poc després, Samu Sáiz també ha disposat d’una gran oportunitat. El migcampista ha recollit una pilota pentinada per Stuani al punt de penal, però no ha estat capaç de dirigir la pilota entre els tres pals.

Els locals han continuat voltant l’àrea rival i han acabat obtenint un merescut premi al minut 37. Jairo ha servit una centrada que Álex Baena ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la xarxa. Els catalans han estat a punt de fer el segon abans del descans en dues ocasions. Primer, Kebe ha xutat fora des de la frontal i després Marc Martínez ha desviat un xut de falta d’Aleix García amb una gran estirada.

El porter local s’ha tornat a lluir només començar el segon temps amb dues aturades seguides. Una a Álex Baena en boca de gol i l’altra a Bernardo a la sortida d’un córner. L’ocasió més clara del Cartagena ha arribat poc després, quan Neskes ha enviat un xut al travesser. Els murcians han tornat a estar a prop d’empatar al minut 65 quan Dauda ha provat un xut creuat que Juan Carlos ha refusat amb el peu.

Tot seguit, Stuani ha sentenciat el duel. Santi Bueno ha recollit una pilota morta dins l’àrea després d’un servei de falta i ha servit en safata el gol a l’uruguaià. El Cartagena ha tractat de retallar distàncies a la desesperada durant els últims minuts i, fins i tot, ha arribat a marcar. Però el gol d’Ortuño ha estat anul·lat per fora de joc.