El Girona encaixa la primera derrota davant la Ponferradina (2-1)

El Girona ha perdut per 2 a 1 al camp de la Ponferradina. Els catalans han igualat el marcador al minut 83 per mitjà d’Stuani, però els locals han tornat a avançar-se tot seguit. L’equip de Míchel suma quatre punts de nou possibles.

El partit ha començat de la pitjor manera pel Girona. Yuri ha avançat la Ponferradina amb un cop de cap després d’una centrada de Ríos des de la línia de fons. Poc després, el mateix jugador ha estat a punt de signar el doblet amb una vaselina, però Juan Carlos ha reaccionat ràpidament per evitar el gol. El brasiler ha tingut una ocasió més abans del descans en rebre dins l’àrea una passada de Naranjo, però el seu xut ha marxat desviat. Els locals han estat molt superiors al primer temps.

Els catalans han mostrat una versió millor a la segona meitat. Stuani ha estat a punt d’empatar en una jugada d’un contra un davant Amir, però el porter de la Ponferradina ha aturat el xut centrat de l’uruguaià. Poc després, el davanter ha tornat a fregar el gol després d’internar-se a l’àrea i provar un tir que ha aturat de nou Amir.

El Girona ha igualat el marcador a set minuts del final. Nahuel Bustos ha rebut tot sol davant del porter local i el davanter ha driblat el meta abans de marcar a porteria buida. Però l’alegria no ha durat gens ni mica a l’equip de Míchel. Dani Ojeda ha fet la diana de la victòria amb un xut llunyà que ha topat amb Juanpe. Juan Carlos no ha pogut evitar el gol després que el defensa canviés la trajectòria de la pilota.

El City de Pep Guardiola escombra l’Arsenal (5-0)
Notícia: El City de Pep Guardiola escombra l’Arsenal (5-0)