Món Esport
El Rayo, rival del Girona a la final del play-off d’ascens
  • CA

Fet sorprenent al play-off d’ascens a Primera Divisió. Els dos equips amb pitjor classificació, el Girona cinquè i el Rayo Vallecano sisè, han superat les respectives eliminatòries contra el quart, Almeria, i el tercer, Leganés. D’aquesta manera, la final de la promoció serà entre catalans i madrilenys, en una sèrie que tindrà l’anada a Vallecas el pròxim diumenge 13 de juny i la tornada a Montilivi el diumenge 20 de juny.

D’aquesta manera s’enfrontaran l’equip amb més experiència als play-offs d’ascens, el Girona, amb fins a cinc participacions, amb un novell, el Rayo, que hi accedeix per primera vegada. Ara bé, això no vol dir res, ja que els catalans no han aconseguit mai l’ascens a través de la promoció, sinó que només ho van poder fer el 2017 per la vida directa.

Quan arriben aquests play-offs d’ascens a Primera, sempre es parla de dinàmiques i es diu que són més importants que les classificacions finals. Aquest any s’està complint, ja que el Girona i el Rayo arribaven amb molta més embranzida que els seus rivals i s’han desfet d’ells amb facilitat a les semifinals. Si observem les dinàmiques entre catalans i madrilenys, es podria considerar que els de Francisco, amb l’excels final de temporada que van fer, estan un punt per sobre del Rayo. A més a més, amb el factor camp a favor i públic als estadis, el Girona s’estableix com a favorit per pujar a Primera.



Més notícies
El Barça celebra la Copa | FC Barcelona
Deu Copes en deu anys (33-23)
Notícia: Deu Copes en deu anys (33-23)
Comparteix
Xavi Pascual ha guanyat el que podia ser el seu darrer títol si no aconsegueix la Champions
Sergio Busquets es lesiona amb la selecció espanyola | @SeFutbol
Busquets, positiu per coronavirus
Notícia: Busquets, positiu per coronavirus
Comparteix
El capità de 'La Roja' complica la situació dels de Luis Enrique

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa