Món Esport
Monchu classifica el Girona per al play-off d’ascens (1-0)
  • CA
agraph -->

Set de seguides, quina barbaritat! El Girona ha encadenat una ratxa de victòries espectacular per passar de ser un equip de mitja taula a ser, matemàticament, equip de play-off d’ascens a Primera Divisió. La setena, assolida contra l’Alcorcón a Montilivi amb un golàs de Monchu des de fora de l’àrea a les acaballes del partit (1-0), no només ha significat la classificació dels blanc-i-vermells per a la promoció d’ascens, sinó que també ha fet un gran favor al Sabadell, que tindrà opcions de superar l’Alcorcón, amb una combinació de resultats particular, per aconseguir la salvació a la darrera jornada.

Val a dir que la victòria del Girona no ha estat tan clara com alguna de les anteriors. Pocs minuts abans de començar el partit, el club ha comunicat una lesió de Cristian Stuani que ha suposat un contratemps molt desafortunat per als catalans. Si bé és cert que l’Alcorcón no ha generat gaire perill durant tot el duel, també és veritat que als de Francisco els ha costat moltíssim batre la porteria madrilenya. El gol de Monchu ha arribat al minut 87, amb un xut bestial des de la frontal de l’àrea que ha estat impossible per a Jiménez, porter de l’Alcorcón.

Malgrat que el Girona ja és al play-off d’ascens, els de Francisco continuen tenint objectius a la darrera jornada de Lliga. Si puntuen millor que Leganés i Almeria, els podran superar a la classificació, cosa que significarà que acabaran tercers i que tindran el factor camp a favor durant tota la promoció. La dinàmica dels blanc-i-vermells és ara mateix inigualable. Si ens guiem per això, els de Francisco tenen molts números de guanyar el play-off i tornar a Primera. Ara bé, tothom sap les dificultats que tenen els gironins en les promocions d’ascens, per tant, no s’hi val a badar. La lesió d’Stuani també pot ser un problema a tenir en compte.



Més notícies
Els jugadors del Sabadell celebren un gol | CE Sabadell
El Sabadell podrà somiar amb la permanència en la darrera jornada (2-0)
Notícia: El Sabadell podrà somiar amb la permanència en la darrera jornada (2-0)
Comparteix
Els arlequinats guanyen la Ponferradina a la Nova Creu Alta i encara tenen opcions de mantenir la categoria
Luis Enrique, en arxiu | Europa Press
La premsa de Madrid esclata contra Luis Enrique per la seva convocatòria
Notícia: La premsa de Madrid esclata contra Luis Enrique per la seva convocatòria
Comparteix
No hi haurà cap jugador merengue a l'Eurocopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa