El Girona trenca la seva bona ratxa, però deixa bones sensacions (2-1)

El primer equip masculí del Girona Futbol Club ha trencat la bona ratxa de cinc partits consecutius sense perdre i ha sortit derrotat de l’Estadi Heliodoro Rodríguez López de Tenerife (2-1). Tot i això, els de Míchel González continuen allunyats de la zona de descens, la qual van ocupar durant moltes jornades, i l’objectiu segueix sent mirar cap amunt, cap a la zona del play-off de promoció a Primera Divisió.

Cal tenir en compte que els catalans han viatjat amb moltíssimes baixes a les Illes Canàries. De fet, Míchel només ha pogut comptar amb vuit suplents, mentre que el Tenerife en tenia fins a dotze. A més a més, l’heroi de les darreres jornades i la gran estrella dels últims anys del Girona, Cristhian Stuani, ha estat un dels futbolistes que no hi eren i que més s’han trobat a faltar.

Tanmateix, els catalans han tornat a saltar a la gespa amb ambició, traçant aquest camí il·lusionant que està dissenyant Míchel durant els últims partits. És per això que el càstig, un gol de Jérémy Mellot al minut 14, ha estat força dur per als blanc-i-vermells. El Girona ha tingut, de fet, més ocasions que el Tenerife a la primera part, però el resultat al descans ha estat favorable als locals.

L’inici de la segona meitat ha somrigut als interessos dels catalans i Álex Baena ha aprofitat un error defensiu del rival per empatar al partit al minut 46. Aquest cop ha estat molt dur per al Tenerife i el Girona ho ha intentat aprofitar, però ha tornat a topar amb el mur defensiu local. Malauradament, els catalans no només no han pogut rematar els canaris, sinó que han vist com un golàs d’Enric Gallego a la recta final del duel els deixava sense sumar cap punt. Tanmateix, els de Míchel es mantenen a la tretzena posició amb una clara dinàmica ascendent.

Xavi Hernández i Joan Laporta, durant la presentació de l'entrenador | Europa Press