Món Esport
Xavi pren la primera decisió dràstica per canviar el rumb del Barça
  • CA

El mateix dia que Xavi Hernández ha estat presentat com a nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha pres una decisió que està molt relacionada amb l’actualitat de l’entitat blaugrana i amb tot el que ha assegurat a la roda de premsa, que consisteix, bàsicament, en tornar a guanyar-ho tot. Segona ha avançat el diari As, el màxim responsable de l’àrea de fisioterapeutes del club, Juanjo Brau, ha deixat el primer equip després de l’arribada de l’egarenc a la banqueta del Camp Nou i de la plaga de lesions tan preocupant que arrossega l’equip.

El seu lloc l’ocuparà el fisioterapeuta Carles Nogueira, qui era membre de l’equip de tècnics de Xavi a l’Al-Sadd de Doha. A més a més, i altra vegada segons el diari As, encara hi haurà d’haver un comiat més en aquesta àrea, perquè Jaume Munill, fins ara a la secció de futbol sala, també tornarà a integrar-se al primer equip de futbol, com ja va fer en el passat. A més a més, una de les peticions de Xavi al president Joan Laporta per poder fitxar com a nou entrenador del Barça també era la recontractació de l’històric doctor Ricard Pruna, metge de l’entitat blaugrana fins que es va trencar la seva relació en l’època de Josep Maria Bartomeu.

Després de la presentació com a nou entrenador del Barça, Xavi començarà de seguida amb els entrenaments. Gran part de l’equip tècnic que l’acompanyava a l’Al-Sadd també s’incorporarà al club, com per exemple el seu germà Òscar Hernández com a segon entrenador. El dimarts 9 de novembre el tècnic egarenc es posarà al capdavant de l’equip amb els primers entrenaments i xerrades amb els jugadors disponibles i amb tot el seu staff.



Més notícies
Pep Guardiola i Xavi Hernández, en arxiu | FC Barcelona
Guardiola es desfà en elogis cap a Xavi
Notícia: Guardiola es desfà en elogis cap a Xavi
Comparteix
"Segur que tirarà la situació endavant", ha assegurat
Xavi Hernández, durant la seva presentació | FC Barcelona
Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit”
Notícia: Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit”
Comparteix
El nou entrenador del Barça ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa el dia de la seva presentació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa