Món Esport
El Girona arrenca amb bon peu el 2022 (0-1)
  • CA

El Girona ha guanyat al camp de l’Osca per la mínima gràcies a un gol de Samu Sáiz. Els gironins continuen en línia ascendent i acumulen sis partits sense perdre entre Lliga i Copa. Aquest triomf permet a l’equip de Míchel seguir en posicions de play-off d’ascens.

Adrià Ortolà ha trigat tan sols set minuts en haver d’intervenir. El porter del Girona s’ha estirat per evitar que un xut llunyà de Juan Carlos anés directe al fons de la xarxa. La primera part ha estat força disputada, però el Girona ha anat de menys a més i ha aconseguit acabar controlant la possessió de la pilota. No obstant això, l’Osca ha disposat d’una nova ocasió de perill abans del descans. Nwakali ha fet una centrada des de la banda esquerra i la defensa catalana ha desviat la pilota quan Pulido es disposava a rematar molt ben posicionat.

El Girona s’ha avançat només començar el segon temps amb un autèntic golàs. Aleix García ha provat una centrada des de l’esquerra que ha desviat la defensa local. Samu Sáiz ha caçat el refús a través d’un control amb el pit i ha engaltat la pilota amb una volea per enviar-la al fons de la xarxa.

Adrià Ortola ha tingut feina per conservar els tres punts. Primer, el porter visitant ha hagut de desviar a córner un bon xut de Mikel Rico des de la frontal. Al minut 70, Pitta ha disposat d’una jugada d’un contra un davant del meta del Girona. Ortolà ha guanyat la partida i ha refusat el tir potent del futbolista local. El porter ha acabat amb la paciència de l’Osca quan s’ha estirat per evitar que un xut ras i potent de Gaich anés al fons de la xarxa. Després d’aquesta última ocasió, els aragonesos no han tornat a arribar amb claredat a l’àrea gironina. De fet, Nahuel Bustos ha pogut fer el segon gol en un contracop, però Andrés Fernández ho ha impedit amb una estirada.



Més notícies
Els jugadors del Getafe celebren el gol d'Enes Ünal | Getafe CF
El Madrid comença l’any amb derrota (1-0)
Notícia: El Madrid comença l’any amb derrota (1-0)
Comparteix
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé podria marxar del Barça per mitjà d’un intercanvi
Notícia: Dembélé podria marxar del Barça per mitjà d’un intercanvi
Comparteix
El club blaugrana podria vendre aquest gener al francès perquè no marxi gratis a l'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa