Món Esport
El Girona intenta assaltar Eibar, però es queda a mitges (4-2)
  • CA

El primer equip masculí del Girona Futbol Club ha vist com la seva bona ratxa a la Segona Divisió es veia aturada en sec per la Societat Esportiva Eibar, que ha vençut el duel amb claredat i justícia (4-2). Els catalans han anat de més a menys i han arribat a tenir trams del partit en els quals han pogut somiar fins i tot amb la victòria, però Ipurua és un escenari molt complicat per als blanc-i-vermells i una vegada més ha tornat a quedar demostrat. Malgrat la derrota, el Girona es manté a tres punts de la zona del play-off d’ascens.

La primera meitat ha estat molt igualada i ha estat marcada per un ritme trepidant, amb ocasions a banda i banda. L’ex del Sabadell Juan Diego Molina, conegut com a Stoichkov, ha estat un autèntic maldecap per a la defensa gironina, però qui ha obert la llauna ha estat el seu company Javi Muñoz amb un xut llunyà. Quatre minuts després, però, els catalans s’han refet ràpidament i Cristhian Stuani ha igualat el marcador amb un penal assenyalat a l’Eibar per un cop de colze d’Etxeita a Bernardo a l’interior de l’àrea. Durant vint minuts, els blanc-i-vermells han conservat l’empat, però poc abans del descans el mateix Stoichkov ha avançat els bascos amb un autèntic golàs.

A la represa, el Girona tenia l’objectiu d’aconseguir l’empat, però l’Eibar ha sortit molt més contundent i ha rebut el premi del tercer gol de seguida, amb una diana de Sergio Álvarez a la sortida d’un córner. Si bé això ja ha estat un pal molt dur per als catalans, una vermella directa a David Juncà per una entrada sobre Corpas ha estat una nova bufetada gairebé impossible de superar. Tanmateix, Nahuel Bustos ha continuat creient en la remuntada i ha retallat distàncies amb un nou golàs, que aquest partit n’ha anat ple, i a deu minuts del final tot era possible per als catalans. Ara bé, això només ha estat un miratge, perquè cinc minuts més tard Álvaro Tejero ha marcat el quart i definitiu gol de l’Eibar.



Més notícies
Greta Beccaglia, reportera italiana | Toscana TV
VÍDEO | Assetgen sexualment en directe una reportera esportiva
Notícia: VÍDEO | Assetgen sexualment en directe una reportera esportiva
Comparteix
Els fets han ocorregut a Itàlia, durant una connexió de Toscana TV
Els Boixos Nois demanen la llibertat dels nazis detinguts | Món Esport
Els Boixos Nois demanen la llibertat dels nazis detinguts
Notícia: Els Boixos Nois demanen la llibertat dels nazis detinguts
Comparteix
També han atacat un bar ple d'aficionats ultres de l'Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa