Un mal inici frena les aspiracions del Girona (3-0)

El Girona ha perdut al camp del Cartagena per un contundent 3 a 0. Els catalans han rebut dos gols al primer quart d’hora de joc que han obligat els visitants a anar a remolc durant la resta del partit. Els murcians han sentenciat el duel al segon temps amb una diana al minut 63. Aquesta desfeta complica la possibilitat que l’equip de Míchel aconsegueixi l’ascens directe, ja que està a sis punts d’aquestes posicions quan encara no ha acabat aquesta jornada i tan sols li queden cinc partits pendents als gironins. No obstant això, el Girona continua ocupant una de les places que permeten jugar el play-off d’ascens i està a quatre punts de sortir d’aquesta zona.

2-0 per al Cartagena en 14 minuts

El començament del partit dels visitants no ha estat pas dolent i han estat a punt de marcar en dues ocasions només iniciar-se el duel, però han perdonat i ho han pagat de valent. Al minut onze, De Blasis ha servit una centrada al segon pal i Pablo Vázquez ha obert el marcador amb una gran rematada de cap. Tot seguit, Dauda ha aprofitat una errada en la sortida de pilota al mig del camp per liderar un contracop que ha culminat Rubén Castro amb un xut creuat. El Girona ha buscat amb insistència un gol que li permetés escurçar distàncies durant els últims minuts abans del descans, però ni Stuani, en dues ocasions, ni Álex Baena, han aconseguit batre un Marc Martínez molt segur.

L’inici del segon temps per part del Girona no ha estat bo i aquest fet ha tingut conseqüències. Rubén Castro ha rematat al pal al minut 56 i, poc després, De Blasis ha sentenciat el duel. Delmás ha fet una centrada al segon pal i el migcampista s’ha llençat en planxa per fer un cop de cap al fons de la xarxa. Aquesta diana ha deixat molt tocat a l’equip català que ha mostrat moltes ganes que l’àrbitre assenyalés el final durant els últims compassos del duel. El Cartagena ha estat a punt de fer el quart a l’últim minut, però Ortuño no ha vist que podia fer la passada de la mort a Okazaki i ha provat un xut creuat que ha marxat fora.