Món Esport
Així han quedat els vuitens de final de l’Eurocopa
  • CA

La fase de grups de l’Eurocopa ha acabat i setze equips dels vint-i-quatre inicials han passat als vuitens de final. Pel que fa a les seleccions eliminades, poques sorpreses. Turquia no ha pogut ser la revelació, com alguns esperaven, i ha estat eliminada. Lewandowski i Polònia tampoc no s’han classificat, així com els hi ha passat a equips molt més fluixos com Rússia, Hongria, Finlàndia, Macedònia del Nord, Escòcia i Eslovàquia.

A partir d’ara ja s’entra a la fase de la mort, on una derrota et fa fora de forma automàtica i una victòria et fa avançar. Els vuitens de final començaran el dissabte amb un Gal·les-Dinamarca poc atractiu, però hi ha altres partits molt interessants. Destaquen sobretot els enfrontaments entre Bèlgica i Portugal i entre Anglaterra i Alemanya, que podrien ser duels de semifinals tranquil·lament. Qualsevol d’aquestes seleccions que quedi eliminada haurà caigut abans d’hora.

També destaca el partit entre la selecció espanyola i la croata. És un enfrontament entre dos conjunts que han triomfat molt en els últims anys, però que no passen pel seu millor moment. Que els qui hagin hagut de treure les castanyes del foc a última hora hagin estat Modric a Croàcia i Busquets a Espanya indica moltes coses.

Més enllà d’això, els altres duels són més característics d’uns vuitens de final. Itàlia s’enfrontarà a Àustria i haurà de demostrar que realment torna a estar a un gran nivell, com ha passat durant la fase de grups. Els Països Baixos haurien de tenir pocs problemes contra la República Txeca, així com França contra Suïssa. El partit entre Suècia i Ucraïna serà dels més igualats.



Més notícies
Aleksander Ceferin, president de la UEFA | Europa Press
Desapareix la regla dels gols en camp contari
Notícia: Desapareix la regla dels gols en camp contari
Comparteix
La UEFA l'eliminarà de totes les seves competicions a partir de la temporada vinent
El Camp Nou, ple | Europa Press
El públic tornarà als estadis sense restriccions a partir de la pròxima temporada
Notícia: El públic tornarà als estadis sense restriccions a partir de la pròxima temporada
Comparteix
Així ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa