VÍDEO | La pèssima imatge dels aficionats anglesos a Wembley en plena pandèmia

Destrosses a Londres en els moments previs a la final

La prèvia d’una final d’Eurocopa que pot ser històrica per a la selecció d’Anglaterra ha quedat embrutada per una molt mala imatge de l’afició britànica. Els voltants de l’estadi de Wembley s’han omplert de violència després que algunes persones provessin d’entrar per la força a la seu de la final que els Three Lions juguen contra la selecció italiana. Tamé Leicester Square ha acabat molt perjudicada després que s’improvisés una fan zone no oficial. Una imatge ja de per si dolenta que, enmig d’una pandèmia mundial, podria tenir conseqüències molt negatives.

La UEFA ja va ser acusada de ‘supercontagiadora’ per haver obert els estadis per a l’Eurocopa, i aquestes accions no ajuden gens a controlar la pandèmia. Els casos de Covid estan tornant a pujar arreu del món, i en aquestes imatges es pot observar com no es respecta cap mesura de seguretat. Part de l’afició britànica no ha sabut controlar-se i ha ensenyat a tot Europa unes imatges lamentables.

Centenars d’aficionats han posat contra les cordes les forces de seguretat de l’estadi intentant accedir-hi sense tenir entrades per veure la final. L’oportunitat per als anglesos és històrica, ja que mai abans havien aconseguit classificar-se per a una final d’Eurocopa. En una situació així, els carrers de Londres s’han omplert d’eufòria en els instants previs del partit, però l’afició britànica ha acabat oferint una imatge penosa amb una situació descontrolada.

Més informació

Comentaris

    ... Juliol 12, 2021 9:55 am
    Brossa social. Púrria. Morralla.

Nou comentari