Món Esport
Victòria balsàmica de l’Atlètic sobre el cuer (5-0)
  • CA

Aferrats a la primera posició. Tot i un tímid domini de l’Atlètic, la primera part no ha sigut un banquet de grans oportunitats per cap dels dos equips. Fins i tot, l’Eibar hauria pogut sorprendre amb dos contraatacs perillosos abans que els del Cholo encarrilessin el partit amb un doblet de Correa al tram final dels primers 45 minuts.

La segona part ha començat, pels interessos matalassers, molt millor del que havia acabat la primera. I mira que era difícil! Un cop transcorreguts 10 minuts des de la represa, l’Atlètic ja guanyava per 4 a 0 gràcies als gols de Carrasco i Llorente. Aleshores i com no podia ser d’una altra manera, el ritme del partit ha baixat considerablement.

Tot i això, Llorente ha estat capaç d’arrodonir el resultat amb un gol més i ha sumat un altre gol a la seva compta particular. Amb aquest resultat, l’Atlètic se situa a cinc punts del Barça i a quatre del Reial Madrid. Això sí, a l’espera que tots dos equips juguin els seus partits corresponents d’aquesta jornada: el Madrid avui mateix a les nou del vespre contra el Getafe i el Barça dimarts davant el mateix rival.



Més notícies
Logotip de la UEFA | Europa Press
La Lliga amenaça a Barça, Madrid i Atlètic amb fer-los fora si segueixen en el projecte de la Superlliga europea
Notícia: La Lliga amenaça a Barça, Madrid i Atlètic amb fer-los fora si segueixen en el projecte de la Superlliga europea
Comparteix
Les federacions i les lligues s'uneixen per lluitar contra una competició tancada que consideren "cínica"
Els jugadors de La Masia celebrant la Copa | FCB
Els números parlen: aconseguir la Copa és sinònim de guanyar la Lliga
Notícia: Els números parlen: aconseguir la Copa és sinònim de guanyar la Lliga
Comparteix
En els últims vint-i-cinc anys el Barça ha sumat cinc doblets de Copa i Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa