Món Esport
La surrealista excusa de l’entrenador del Manchester United per explicar les derrotes a casa
  • CA

Ole Gunnar Solskjaer, entrenador del Manchester United, ha intentat explicar el motiu pel qual el seu equip perd tants partits a casa. Els red devils només guanyen la meitat dels duels que disputen a Old Trafford i tenen millors registres fora de casa.

Les seves explicacions s’han fet virals, ja que són del tot surrealistes. Solskjaer ha argumentat que “els jugadors confonen les samarretes dels seus companys amb la lona vermella que cobreix les graderies” i que per això perden més pilotes. És a dir, com que no hi pot haver públic, a tots els seients hi predomina el color vermell i aquest és el motiu pel qual perden tants partits.

El cert és que aquesta situació es repeteix en moltíssims estadis, ja que les graderies se solen cobrir amb lones del color de l’equip, però Solskjaer és el primer tècnic que ho utilitza com a excusa. Els red devils jugaran contra el Granda la tornada dels quarts de final de l’Europa League amb un resultat molt favorable assolit al Nuevo Los Cármenes (0-3) i molt haurien d’afectar les lones perquè els andalusos remontessin.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa