Món Esport
L’estranya afició per la qual Sergio Ramos perd una fortuna milionària
  • CA

Sergio Ramos està passant per una etapa nefasta com a futbolista. No juga cap partit oficial des d’inicis de maig, quan era jugador del Reial Madrid i des d’aleshores ha tingut temps de fitxar per un nou club, el París Saint-Germain (PSG), però encara no ha pogut debutar a causa dels seus problemes físics. Malgrat que sembla que es troba a la recta final de la seva recuperació, els propietaris del PSG comencen a estar farts d’ell i fins i tot s’han plantejat el seu acomiadament, sobretot després de saber que dedica més temps a les seves aficions fora del camp que a la seva rehabilitació.

Així ho ha revelat el portal Vanitatis, que ha publicat un extens reportatge sobre la gran passió de Sergio Ramos: els cavalls. Diversos experts que coneixen bé aquest sector i els diners que s’hi gasta el futbolista andalús, asseguren que “ningú entra en aquest negoci per guanyar diners, al contrari, en perdrà molts, ho fa per amor als cavalls”. Concretament, Ramos és propietari d’una eugassada a Sevilla anomenada Yeguada SR4 que compta amb cinquanta muntures, on inverteix moltíssim temps, ja que ha de viatjar-hi constantment per veure com està la situació al seu negoci.

En aquest reportatge, s’especifica que els cavalls més cars poden arribar a costar uns dos milions d’euros, així que si això es multiplica pels cinquanta que té i es té en compte tot el manteniment dels animals i de les instal·lacions, la suma de diners arriba a quantitats desorbitades. De fet, les persones que es dediquen a aquest sector agraeixen profundament aquesta inversió de Sergio Ramos, ja que normalment no hi ha multimilionaris com ell que es gastin aquestes fortunes a fons perdut: “Som moltes les famílies que mengem gràcies a aquests cavalls i tenim la sort de tenir un cap que hi aposta sense esperar res a canvi”.



Més notícies
Sergio Ramos, amb Mauricio Pochettino | París Saint-Germain FC
Sergio Ramos torna a rebre una decepció quan menys ho esperava
Notícia: Sergio Ramos torna a rebre una decepció quan menys ho esperava
Comparteix
L'entrenador Mauricio Pochettino dubta del seu nivell
Leo Messi celebra el seu primer gol a la Ligue 1 | Europa Press
Messi trenca el malefici amb el PSG
Notícia: Messi trenca el malefici amb el PSG
Comparteix
L'argentí ha aconseguit el seu primer gol a la Ligue 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa