Món Esport
Messi trenca el malefici amb el PSG
  • CA

L’astre argentí Leo Messi ha trencat el malefici que tenia amb el París Saint-Germain (PSG) i ha marcat el seu primer gol a la Ligue 1 a la catorzena jornada. Ha estat al minut 87 del partit contra el Nantes i ha estat una diana important per donar tranquil·litat a l’equip, que ha vist com el duel se li complicava al tram final, però que ha aconseguit resoldre favorablement. El gol de Messi ha estat marca de la casa, amb un molt bon xut des de la frontal de l’àrea ajustat al pal, el qual ha estat impossible d’aturar pel porter Alban Lafont.

Cal destacar que l’argentí ja havia aconseguit marcar amb el PSG. Ho havia fet en tres ocasions i fins i tot havia marcat un doblet, però totes les seves dianes havien estat a la UEFA Champions League. Tanmateix, ha trigat moltíssim en aconseguir el seu primer gol a la Ligue 1, cosa que resulta estranya, ja que el nivell de la competició domèstica francesa és força baix, sobretot si es compara amb la Lliga Santander a la qual havia jugat tota la vida i on és el màxim anotador amb 474 dianes en 520 duels, cosa que suposa una mitjana de gairebé un gol per partit amb el Futbol Club Barcelona.

És per això que el rendiment de Messi al PSG s’està posant en dubte per part dels aficionats i la premsa francesa des de fa setmanes. A més a més, arrossega molts problemes amb les lesions, cosa que a Barcelona no li passava. Aquest primer gol a la Ligue 1 podria iniciar una dinàmica anotadora de l’argentí a França que serviria per silenciar totes aquestes crítiques i per fer encara més gran la seva llegenda de millor futbolista de la història.



Més notícies
Sergio Ramos, amb Mauricio Pochettino | París Saint-Germain FC
Sergio Ramos torna a rebre una decepció quan menys ho esperava
Notícia: Sergio Ramos torna a rebre una decepció quan menys ho esperava
Comparteix
L'entrenador Mauricio Pochettino dubta del seu nivell
El Kun Agüero, al Camp Nou | Europa Press
El Kun Agüero es retira a causa dels problemes cardíacs
Notícia: El Kun Agüero es retira a causa dels problemes cardíacs
Comparteix
Ho anunciarà en una roda de premsa la setmana vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa