La increïble pífia de Sergio Ramos a la seva web oficial

Segons 'www.sergioramos.com', continua sent capità del Reial Madrid

El defensa central andalús Sergio Ramos es va convertir en jugador del París Saint-Germain (PSG) aquest estiu. Després de 17 anys vinculat al Reial Madrid, el futbolista de Camas va dir adeu al club on va triomfar i on era capità i va fer les maletes per anar a la capital francesa. Al PSG cobra un sou d’escàndol i, malgrat que encara no ha pogut debutar a causa de les lesions que l’acompanyen des de fa temps, serà un dels jugadors més importants de la plantilla de l’equip dirigit pel tècnic argentí Mauricio Pochettino.

Si bé Sergio Ramos ha volgut vincular la seva imatge a la de París des que hi va arribar, ha patit un descuit força rellevant. A la seva pàgina web oficial continua figurant com a jugador del Reial Madrid. Concretament, si es busca el seu nom al cercador de Google, a l’enllaç que condueix al seu portal hi apareix la següent descripció: “Sergio Ramos – Capitán del Real Madrid y jugador de la selección española”. Malgrat que en alguns apartats de la pàgina sí que apareix com a defensa del PSG, aquest element tan transcendental encara no ha estat modificat.

Val a dir que al PSG continuen ben preocupats per la seva evolució. Al club francès creien que fitxaven un futbolista sa, però des que ha arribat a la capital francesa que encara no ha pogut entrenar-se amb els seus companys. La lesió que el va martiritzar durant la temporada passada encara el manté de baixa i a París comencen a contemplar la possibilitat que hagin fitxat un jugador acabat. Mentrestant, Sergio Ramos es mostra perfectament tranquil a les xarxes socials i fa mesos que assegura que no trigarà a debutar. De moment, s’entrena en solitari i encara no hi ha data pel seu retorn als terrenys de joc.

Més informació

Comentaris

  Un cromo Setembre 7, 2021 9:49 am
  Sempre podrà el PSG posar-lo al camp per cometre faltes, és la seva especialitat. El que potser els àrbitres, a la lliga francesa, siguin neutrals i li ho facin pagar.
  rd Setembre 7, 2021 10:26 am
  garrulo cromanyó ñ
  Jou Setembre 7, 2021 11:41 am
  Quan diuen que estan preocupats per la seva evolució es refereixen a la seva salut mental? que no s'esforcin gaire, aquest serà un curt de gambals inflat de calers tota la seva puta vida.

Nou comentari