Món Esport
El jugador del Barça Kun Agüero destrossa el català
  • CA

El jugador argentí del Futbol Club Barcelona Sergio el Kun Agüero és amic íntim del creador de contingut Internet Ibai Llanos. El davanter de Buenos Aires ha fitxat aquest estiu pel club blaugrana, però encara no ha pogut debutar a causa d’una lesió. És per això que aprofita el temps per fer altres activitats poc o gens relacionades amb el futbol, com per exemple visitar el seu amic Ibai, que també està instal·lat a Catalunya. En una conversa en directe a la plataforma de vídeos Twitch, Agüero ha deixat algunes perles que s’han fet molt virals.

Més enllà de la seva opinió sobre el no-fitxatge del davanter francès Kylian Mbappé pel Reial Madrid, a Catalunya ha transcendit especialment un fragment de l’extensa conversa que han mantingut. Concretament, Ibai pregunta a Agüero si ja sap parlar una mica de català i la resposta del davanter argentí és vergonyosa. Primer intenta dir “Bon dia” i el que li surt és “Bue Di”. Aleshores explica que ell creu que el català consisteix a treure la darrera lletra de qualsevol paraula en castellà. Quan intenta dir “Jo soc el Kun Agüero i jugo al Barça”, el resultat és una autèntica destrossa de la llengua. Afortunadament, Ibai el corregeix.

A més a més, també ha transcendit la seva explicació sobre els motius que el van portar a no agafar el número ’10’ un cop va marxar el seu amic Leo Messi. Diu que ho va fer per “respecte” i que li agrada que Ansu Fati hagi acceptat aquest repte. Més enllà de les seves aparicions a les xarxes socials, cal tenir en compte que continua lesionat i que, malgrat que està avançant favorablement en la seva recuperació, no se l’espera fins al mes de novembre. Encara s’entrena en solitari i el pròxim pas és incorporar-se al grup.



Més notícies
Neymar, amb el PSG | Europa Press
Neymar cobra 6,5 milions a l’any per “saludar els aficionats”
Notícia: Neymar cobra 6,5 milions a l’any per “saludar els aficionats”
Comparteix
El futbolista brasiler rep un 'bonus ètic' al PSG
El Kun Agüero, durant la seva presentació amb el Barça | FC Barcelona
Agüero fa broma amb la no-arribada d’Mbappé al Reial Madrid
Notícia: Agüero fa broma amb la no-arribada d’Mbappé al Reial Madrid
Comparteix
El jugador del Barça va repassar l'actualitat esportiva entre riures amb Ibai Llanos

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a setembre 06, 2021 | 17:59
    ton c. setembre 06, 2021 | 17:59
    jo espero que no et deixin jugar al Barça, no vas ser tu que vas dir que volíes marxar quan van fitxar el Messi, doncs au a casa.
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 06, 2021 | 18:48
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 06, 2021 | 18:48
    Que en Laporta el matriculi a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística i deixarà de ser un inadaptat com el ruc del seu amic Messi
  3. Icona del comentari de: Jajaj a setembre 06, 2021 | 19:11
    Jajaj setembre 06, 2021 | 19:11
    Doncs a mi m'encanta l'idioma argentí, l'estic aprenent i la clau és: - dir boludo cada 2 frases - explicar una cosa que amb un idioma normal es pot dir en 2 frases, doncs en argentí utilitzar-ne 10 o 12
  4. Icona del comentari de: Jordi a setembre 06, 2021 | 19:28
    Jordi setembre 06, 2021 | 19:28
    Tampoc teniu de ser tan radicals! El Kun estar parlant amb l'Ibai, i és aq que li pren el pèl i l'altre li segueix la corrent, és una conversa en to de broma. Jo crec q l'important és q fagi l'esforç de parlar en català, la pròxima vegada segur q ho farà molt millor. Lo d'abandonar al Barça quan va marxar el Messi, ho poso en dubte, pk només ho va publicar un mitjà, crec q va ser un diari de dubtosa reputació, en totes les declaracions q ell ha fet s'ha la vist molt entusiasmat x jugar amb el Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa