Les pífies més recordades de Sergio Ramos

El central andalús és un especialista en ficar-se de peus a la galleda

Des que el defensa central andalús Sergio Ramos va arribar al París Saint-Germain (PSG), ha estat d’actualitat. La seva sortida del Reial Madrid, després de setze anys, va ser molt traumàtica per als merengues, i la seva adaptació a la capital francesa no està sent la millor. L’actitud de Sergio Ramos no agrada als propietaris del club, que diuen que ha arribat “crescut”, de la mateixa manera que el seu estat físic, marcat per les lesions, tampoc no té content l’emirat qatarià. A més a més, a tall d’anècdota, cal recordar que va trepitjar París amb mal peu, ja que va confondre l’estadi del PSG, el Parc dels Prínceps, amb l’Stade de France.

Ara bé, més enllà d’aquesta pífia, Sergio Ramos és un futbolista conegut per altres errades com aquesta. Podríem considerar que és un especialista en ficar-se de peus a la galleda. Durant la seva etapa al Reial Madrid, el central andalús va col·leccionar una gran quantitat de badades, les quals són recordades per molts. Així doncs, fem un repàs de les més destacades.

El bàsquet i el baloncesto

En una entrevista a la televisió del Reial Madrid l’any 2011, Sergio Ramos va pronunciar la famosa frase “A algunos les gustaba más el baloncesto, a otros al basket…”. Just després de dir-ho, el central andalús es va adonar que alguna cosa havia fallat, però no ho va saber corregir.

Sumar tres punts… en una eliminatòria

L’any 2011 no va ser el millor per a Sergio Ramos. Després d’un partit de vuitens de final de la Champions League entre el Reial Madrid i l’Oympique de Lió, el futbolista merengue va lamentar haver “deixat escapar tres punts”. El problema és que es tractava d’una eliminatòria i no hi havia cap punt en joc.

La Copa accidentada

També l’any 2011, el Reial Madrid va guanyar una Copa molt preuada, ja que ho va fer contra el temible Barça de Pep Guardiola. Aquella temporada, en la qual els blaugranes aixecarien la Lliga i la Champions, els merengues van celebrar aquella Copa com un Mundial, però en la rua pels carrers de Madrid, Sergio Ramos va deixar caure el trofeu daltabaix de l’autocar, el qual va quedar fet pols.

Morri Crisma

El desembre del 2012, Sergio Ramos va participar d’un vídeo del Reial Madrid per felicitar les festes als seguidors internacionals de l’equip blanc. L’anglès del de Camas mai no ha destacat, però és que en aquesta ocasió, en comptes de pronunciar la famosa expressió “Merry Christmas”, Ramos va dir alguna cosa semblant a “Morri Crisma“.

Un linx a Twitter

A les seves xarxes socials personals, Sergio Ramos tampoc no es queda curt. Algunes de les seves piulades són mítiques, ja que ha patit confusions greus. Per exemple, va felicitar la selecció femenina de waterpolo per un or mundial gairebé un mes després, quan va veure la repetició per Teledeporte. També va publicar una fotografia de Las Vegas, pensant que era Nova York o va parlar dels “San Francisco Spurs” en comptes dels “San Antonio Spurs”.

Sergio Ramos animó a Miami contra los "San Francisco Spurs"
Més informació

Comentaris

    SERGIO RAMOS!!! Agost 23, 2021 8:53 pm
    MARCA ESPAÑA!!! Hahaha!!!
    Doctor Strangelove Agost 24, 2021 11:46 am
    Per tots els entesos en futbol el millor lliure de la història! O sigui, bon futbolística, ric i amb una dona guapíssima! Ara envejosos critique-lo, vinga! Doc.

Nou comentari