Sergio Ramos indigna el PSG amb el seu comportament

Segons la Cadena SER, l'entorn del club francès assegura que "ha arribat crescut"

Sergio Ramos, defensa central andalús del París Saint-Germain (PSG), està traient de polleguera els propietaris del club francès i això que només fa un mes que ha fitxat per l’entitat parisenca. Després que ja li hagin començat a buscar substitut perquè, ja des de la temporada passada, no aixeca el cap amb les lesions, la Cadena SER revela una nova informació relacionada amb l’enuig dels propietaris del PSG amb Sergio Ramos.

“Ha arribat crescut”, lamenta l’entorn del PSG segons la Cadena SER. L’actitud i el comportament de l’andalús no haurien fet cap mena de gràcia als responsables del club. Alguns detalls de Sergio Ramos amb l’equip tècnic que treballa per als jugadors haurien estat molt desagradables, cosa que hauria empipat els propietaris del PSG. L’haurien advertit que ja no és el capità i que ara té moltes més estrelles per sobre seu.

El sou de Sergio Ramos amb el PSG és estratosfèric. Durant les pròximes dues temporades percebrà 21 milions d’euros nets. Això demostra que el club francès ha fet una gran aposta pel central andalús i que volen esprémer els seus últims anys al futbol d’elit. De tota manera, i sempre segona la Cadena SER, Pochettino no dubtarà en deixar-lo a la banqueta si no està al 100%. De fet, encara es desconeix la data del seu debut, a causa de les lesions que l’acompanyen des del mes de juliol.

Més informació

Comentaris

  Piolin Agost 18, 2021 10:28 pm
  El Sergi Rams aquest és un nen mal criat que a més no sap parlar Castellà i és un ignorant. Que vols que faci a París ?
  rd Agost 19, 2021 11:45 am
  quillo
  cbc Agost 19, 2021 12:22 pm
  Els hi va dir... 'Soy nyordo, a que quereis que os gane ?' i encara no sap perquè es van emprenyar. Hahahahaha

Nou comentari