Món Esport
Sergio Ramos debuta amb el PSG i Neymar podria patir una greu lesió
  • CA

El defensa del Paris Saint Germain Sergio Ramos ha fet el seu debut amb la samarreta de l’equip parisenc aquest diumenge. El central ha estat titular en la victòria del conjunt dirigit per Mauricio Pochettino davant el Saint-Éttiene per 1 a 3. Amb la seva participació en aquest duel, l’exmadridista ha posat fi a un període de més de sis mesos sense jugar. Sergio Ramos va fitxar pel PSG al mes de juliol, però no ha pogut debutar fins al mes de novembre per una lesió al soli.

El defensa ha mostrat la seva versió habitual en el seu primer partit a la Ligue 1. Des del primer moment, Sergio Ramos ha estat animant als seus companys i pressionant l’àrbitre. A més, l’exmadridista ha trigat ben poc a fer notar la seva presència entre l’equip rival. El central ha deixat anar al peu amb contundència contra Sissoko pocs minuts després que el jugador del Saint-Ettiene realitzés una dura entrada sobre Neymar. L’andalús ha protagonitzat també una picabaralla amb Khazri al segon temps després que el davanter local caigués a terra a causa d’un xoc amb l’excapità del Reial Madrid.

El partit no ha començat bé pel PSG, ja que el Saint-Éttiene s’ha avançat al marcador per mitjà de Bouanga a la primera meitat. El matx ha canviat totalment quan els locals s’han quedat amb un jugador menys per una expulsió per vermella directe més que dubtosa a Kolodziejczak. Abans del descans, els parisencs han igualat el duel gràcies a un gol de Marquinhos en una jugada de pilota aturada que ha servit Messi. L’equip de Mauricio Pochettino ha culminat la remuntada al segon temps amb dues assistències més de Messi. Una d’elles a Di María i l’altra, novament, a Marquinhos.

La mala notícia del partit pel Paris Saint Germain ha estat la lesió de Neymar. El brasiler ha rebut una dura entrada per part de Maçon i se li ha torçat el turmell. El davanter ha quedat estès a terra plorant i fent evidents gestos de dolor. Finalment, Neymar ha hagut d’abandonar el terreny de joc en llitera.



Més notícies
Els juagadors del Barça abans del partit contra el Vila-real | FC Barcelona
El Barça fa el seu primer gest com a club antimasclista
Notícia: El Barça fa el seu primer gest com a club antimasclista
Comparteix
Els jugadors blaugranes van commemorar el Dia Internacional per l'erradicació de la Violència vers les Dones
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
El Barça de Xavi fa un pas enrere en el joc, però guanya ‘in extremis’ (1-3)
Notícia: El Barça de Xavi fa un pas enrere en el joc, però guanya ‘in extremis’ (1-3)
Comparteix
Memphis ha rescatat tres punts de Vila-real als darrers minuts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa