El secret del City de Guardiola: astrofísics a la plantilla

El Daily Mail ha revelat una de les claus per entendre el gran rendiment del club anglès

El Manchester City de Pep Guardiola està traçant una de les millors temporades de la seva història. Campions virtuals de la Premier League, quartfinalistes a la Champions, semifinalistes a la FA Cup i finalistes a la Copa de la Lliga, els citizens estan cridats a guanyar-ho tot i només se’ls hi pot escapar el triomf europeu per rivals com el PSG o el Bayern de Munic.

Sense cap mena de dubte, les ordres de Guardiola des de la banqueta són determinants per entendre el gran rendiment de l’equip, però hi ha altres factors que també expliquen l’èxit del City. Un d’ells l’ha revelat el Daily Mail i és tota una sorpresa. El club anglès està reforçant la plantilla amb astrofísics de primer nivell per millorar el rendiment dels futbolistes.

La seva tasca implica una anàlisi de dades molt exhaustiva per estudiar els jugadors, observar cada acció i cada moviment i poder-ho corregir i millorar. Es fà un seguiment dels futbolistes a través de la tecnologia 3D i s’analitzen tots els detalls amb una gran quantitat de càmeres que permeten l’anàlisi des de diversos angles. Cal destacar que Joan Laporta té la intenció de fer quelcom similar al Futbol Club Barcelona, segons va informar en campanya electoral.

Més informació

Nou comentari