Món Esport
El City de Guardiola avança a les semifinals de la FA Cup (0-2)
  • CA

Guardiola torna a optar a tot, i avui el seu equip ho ha tornat a demostrar. La primera part ha tingut un clar dominador: el City ha estrenat el partit controlant la pilota, però sense trobar gaires oportunitats de cara a gol per obrir la llauna. En canvi, els homes de l’Everton s’han sabut defensar i, tancats al seu camp, s’han dedicat a esperar als atacs dels de Guardiola.

A la segona part, els de Guardiola han elevat el ritme de joc. L’Everton s’ha quedat acorralat al seu propi camp i de la mà de De Bruyne, el City ha aconseguit dominar cada cop més el partit i gaudir d’oportunitats més clares. La llauna, definitivament, s’ha obert al minut 83 de partit, quan Gundogan ha fet un gol de devanter murri aprofintant un petit embolic dins de l’àrea (0-1).

Aleshores l’Everton s’ha vist obligat a buscar el gol de forma desesperada. Ancelotti ha mogut la banqueta, cercant un ritme més ofensiu, però l’únic que ha aconseguit és que els homes de blau fessin el segon en un contraatac obra de De Bruyne (0-2).



Més notícies
Seiko Hashimoto, presidenta del Comité Organitzador | Europa Press
Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran sense públic estranger
Notícia: Els Jocs Olímpics de Tòquio se celebraran sense públic estranger
Comparteix
El govern japonès vol evitar el risc d'una possible entrada de noves variants de la Covid-19 al país
Karim Benzema of Real Madrid celebrates a goal during La Liga football match played between Ceta de Vigo and Real Madrid at Balaidos stadium on March 20, 2021 in Vigo, Pontevedra, Spain.
AFP7 / Europa Press
20/3/2021 ONLY FOR USE IN SPAIN
El Madrid segueix aferrat a la lluita per la Lliga (1-3)
Notícia: El Madrid segueix aferrat a la lluita per la Lliga (1-3)
Comparteix
Els de Zidane s'han imposat al Celta a Balaídos amb dos gols de Benzema

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa