Sanitat se salta el protocol i accedeix a vacunar la selecció amb Janssen

El serial de la vacunació als futbolistes de Luis Enrique arriba al seu final

El serial de la vacunació dels futbolistes de la selecció espanyola arriba al seu final, no sense aixecar una darrera polèmica. Després que Sanitat autoritzés administrar el vaccí de Pfizer als futbolistes, la Federació de Futbol s’ha queixat pels efectes secundaris que aquesta podria ocasionar i el Ministeri ha tornat a acotar el cap davant els precs de Luis Rubiales per accedir a vacunar els jugadors amb Janssen, que, a més a més, dona la immunitat completa amb una única dosi.

Aquesta decisió va en contra dels protocols sanitaris, ja que la vacunació amb Janssen no està autoritzada per a cap persona menor de 40 anys. Sanitat ha resolt aquest inconvenient demanant als metges de la selecció espanyola una petició oficial, la qual ha estat aprovada. La Federació ha comunicat aquesta decisió amb satisfacció i agraïment: “La RFEF, agraïda i satisfeta davant la sensibilitat mostrada pel Govern d’Espanya”. Demà divendres 11 de juny començarà aquesta vacunació.

Més informació

Comentaris

    Anònim Juny 10, 2021 9:54 pm
    Caspanya ja no és el que era. En comptes de vacunar-los els havien d'haver passat pels morros el braç incorrupte de Santa Teresa (d'Àvila) com l'Ansar
    Ramon Juny 10, 2021 9:59 pm
    L'únic programa de TV3 que es pot veure és Onze.

Nou comentari