Surten a la llum alguns secrets del Barçagate

El diari Ara ha revelat part de les declaracions de Grau i Gómez Ponti davant del jutge

Òscar Grau, exdirector general del Barça, i Román Gómez Ponti, excap dels serveis jurídics del club, van declarar durant el passat dilluns 7 de juny davant del jutge pel cas del Barçagate. Alguns advocats presents al judici van explicar que l’estratègia dels dos va consistir a apuntar a l’expresident Josep Maria Bartomeu com a ideòleg i a la seva mà dreta, Jaume Masferrer, com a executor.

Pocs dies més tard, el diari Ara ha revelat nous detalls sobre les declaracions de Grau i Gómez Ponti. Tots dos van explicar que coneixien la tasca que I3Ventures i Nicestream duien a terme, però que no va ser idea seva. “Quan ve una ordre de presidència, l’executem. Quan el president diu a un executiu que faci una contractació, no es posa en dubte. No hi vaig veure res d’estrany”, això és el que va dir Grau davant del jutge

Òscar Grau, en arxiu | Europa Press
Òscar Grau, en arxiu | Europa Press

En aquest sentit, fien la seva defensa al fet que, segons ells, només seguien ordres de l’expresident. Ara bé, Grau no nega haver estat present en les reunions amb I3Ventures en les quals es va tancar l’acord, però només per “buscar el millor preu possible”.

A més a més, Grau era conscient que es tractava d’una operació que no podia sortir a la llum. De fet, va relatar davant del jutge que Bartomeu li ho va explicar tot de forma “confidencial” i que l’expresident va trigar un any a comunicar-ho a la resta de membres de la junta directiva “en una reunió informal”.

Més informació

Comentaris

  Ramon Juny 10, 2021 6:41 pm
  Quin plaer dels déus, gaudir amb la ràbia dels calumnistes del Mundodeportivo.
  17
  34
  Respon
  Ramon Juny 10, 2021 7:37 pm
  Ja és una delícia saber-los així de rabiosos. Però que t'ho palesin amb llurs articles i participacions en tertúlies és un plaer dels déus.
  16
  32
  Respon

Nou comentari