Un periodista acusa els futbolistes negres d’inventar-se els insults racistes per treure’n profit

Lamentable pregunta a la roda de premsa de Juan Cala, on ha negat les paraules de Diakhaby

A la roda de premsa del futbolista andalús del Cadis Juan Cala s’ha viscut una escena lamentable. El periodista Javier Franco de Canal Sur ha fet una pregunta en la qual ha posat sobre la taula la possibilitat que els futbolistes negres s’inventin insults racistes per “picaresca” i treure’n un profit esportiu.

Concretament, les seves paraules han estat: “Creus que aquest incident pot provenir de la picaresca que alguns jugadors de determinades nacionalitats diguin haver escoltat alguna cosa en contra seva quan el partit va malament per a ells i així l’altre equip hagi de deixar el camp?”.

La resposta de Cala, malgrat que ha tingut una actuació bastant criticable en roda de premsa quan ha assegurat que no és racista perquè ha compartit vestidor amb futbolistes negres, ha estat clara: “Em nego a pensar que s’utilitzi la picaresca”. Val a dir que, tot i això, Cala també ha insinuat que Diakhaby es podria haver inventat l’insult. La reacció a les xarxes no s’ha fet esperar i s’ha criticat amb duresa aquest periodista.

Més informació

Nou comentari