Cala, acusat de proferir insults racistes, nega els fets: “No hi ha racisme al futbol espanyol”

Acusa Diakhaby, la víctima, d'estar-s'ho inventant

Juan Cala, del Cadis, i Mouctar Diakhaby, del València, van ser els protagonistes de la jornada de Lliga del diumenge 4 d’abril. El segon es va queixar a mig partit que el primer li havia dit “negre de merda” i quan ho va dir als seus companys, tots van abandonar el terreny de joc. Minuts més tard, i després d’una suposada amenaça que perdrien tres punts si no tornaven al camp, els futbolistes del València van reprendre el joc sense Diakhaby.

Després de moltes acusacions i declaracions encreuades, Cala ha atès els mitjans de comunicació en una roda de premsa en la qual ha explicat la seva versió. “Jo no sé si s’ho està inventant o si ho va entendre malament”, amb aquestes paraules, el futbolista del Cadis ha negat rotundament haver insultat de forma racista el central del València.

Ha titllat tota la situació de “circ” i “demagògia pura” i ha assegurat que “no hi ha racisme al futbol espanyol”. La seva defensa, per argumentar que ell no és racista, ha consistit en parlar d’amics que té d’altres nacionalitats i de llocs del món on ha viatjat: “He conviscut amb xinesos i sudafricans. He estat a Guinea amb Kanouté i Benjamín”. També ha demanat que Diakhaby o “algú” es disculpi amb ell.

Més informació

Nou comentari