Món Esport
Haaland, històric; el Liverpool desperta; i el Porto sorprèn
  • CA

Durant la primera jornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions s’han jugat quatre partits, tots ells d’anada. Més enllà del Barça-PSG (1-4), també s’han jugat el Leipzig-Liverpool (0-2), el Sevilla-Borussia Dortmund (2-3) i el Porto-Juventus (2-1).

Leipzig-Liverpool (0-2)

Els dos gols del Liverpool a l’estadi del Leipzig no haurien de ser cap sorpresa, però el fet que els de Klopp estiguin a setze punts del Manchester City a la Premier League i que estiguin signant una de les pitjors temporades dels darrers anys, feia pensar que no els esperava un partit plàcid. Tanmateix, Salah va despertar ara fa unes jornades i ha estat clau en la victòria dels anglesos en terres teutones.

Sevilla-Borussia Dortmund (2-3)

Molt semblant al Barça-PSG, amb una diferència clau: el Sevilla té dignitat. Els andalusos han començat guanyant un partit que se’ls presentava complicat, però Haaland ha tingut una actuació majestuosa, com Mbappé al Camp Nou, i ha posat l’1-3 al marcador. Amb honor, els de Lopetegui han marcat un gol a les acaballes del partit que evita l’eliminació virtual del Sevilla. El gran protagonista, però, ha estat Haaland, amb un doblet i un total de 18 gols en 13 partits a la Champions, una autèntica salvatjada.

Porto-Juventus (2-1)

No està sent la temporada de la Juventus i aquest partit de Champions ho ha acabat de demostrar. Els italians haurien d’haver plantat més cara als portuguesos, però s’han vist superats. Els dos gols del Porto, als dos primers minuts de cada part, han estat psicològicament molt durs per als de Cristiano Ronaldo, però Chiesa ha pogut marcar un gol a la recta final de l’enfrontament que converteix el marcador en un bon resultat per a la tornada a Torí.



Més notícies
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Notícia: Mbappé destrossa el Barça (1-4)
Comparteix
Una lliçó física del PSG al Barça deixa l'eliminatòria gairebé sentenciada al Camp Nou
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola comença a acaronar la seva tercera Premier (1-3)
Notícia: Guardiola comença a acaronar la seva tercera Premier (1-3)
Comparteix
El City guanya l'Everton a Liverpool i és més líder que mai

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa