Món Esport
Guardiola comença a acaronar la seva tercera Premier (1-3)
  • CA

Victòria importantíssima del Manchester City de Pep Guardiola per començar a encarrilar la consecució de la Premier League. Els citzens han superat l’Everton a Liverpool amb un marcador molt convincent (1-3) i, en tractar-se d’un partit ajornat, s’han posat a deu punts del Manchester United, el segon classificat.

El partit ha estat igualat durant la primera part. Tot i que els de Guardiola han atacat més, Richarlison ha igualat el primer gol de Foden i han marxat als vestidors amb el marcador empatat a un gol. Tanmateix, a la represa, Mahrez i Bernardo Silva s’han encarregat de desfer la igualada per tornar a Manchester amb tres punts vitals per als citizens.

Després d’aquest partit, la classificació deixa de tenir asteriscs per al City, que ja ha igualat els seus principals rivals pel que fa al nombre de duels disputats. El Liverpool, a setze punts, no pot ni somiar amb aquesta Premier, mentre que el United i el Leicester, a deu punts tots dos, són els únics que podrien fer alguna cosa en cas de tragèdia citizen. En qualsevol cas, a ningú no se li escapa que Guardiola ho té pràcticament fet per tornar a conquerir la competició de la regularitat britànica.



Més notícies
David Alaba, durant un partit del Bayern | Europa Press
Un gran d’Europa queda lliure a final de temporada
Notícia: Un gran d’Europa queda lliure a final de temporada
Comparteix
David Alaba abandonarà el Bayern de Munic
Guardiola, davant de Mourinho | Europa Press
Guardiola pinta la cara a Mourinho (3-0)
Notícia: Guardiola pinta la cara a Mourinho (3-0)
Comparteix
El City s'imposa al Tottenham gràcies a un gran Gundogan i camina amb pas ferm cap al títol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa