Guardiola pinta la cara a Mourinho (3-0)

Imparables. El Manchester City de Pep Guardiola s’ha imposat a un Tottenham en hores baixes entrenat per Mourinho (3-0). Amb aquest resultat, els citizens fan un pas més cap al títol de la Premier League i compliquen les possibilitats dels londinencs de jugar competicions europees la temporada vinent.

El partit ha començat repartit en oportunitats i fins i tot el Tottenham s’ha pogut avançar amb un pal de Kane en un llançament de falta. Però el City ha anat dominant la pilota i al minut 21 de la primera Gundogan ha retallat a Hojbjerg i aquest l’ha escombrat dins l’àrea. El penal corresponent ha estat convertit per Rodrigo i ha avançat als de Guardiola (1-0).

A la represa, una bona jugada del City ha acabat amb una bona passada d’Sterling per a Gundogan, que remata i fa el segon. L’alemany es troba en un moment dolç, ja que va marcar també la jornada passada davant un rival de pes com el Liverpool, ha fet també el tercer gol amb una definició magistral al minut 66.

La nota negativa ha estat la baixa del dos cops golejador del partit. Gundogan ha marxat lesionat al minut 70 amb molèsties musculars. Lloris, en els minuts finals, ha salvat fins i tot el quart gol. Un resultat que, potser, hagués estat massa dolorós per Mourinho. Nova victòria de Guardiola, que amplia la seva ratxa històrica de triomfs consecutius en competicions angleses.

Carles Puyol aixeca el Mundial de Clubs | FC Barcelona
Notícia: Guardiola i Puyol feliciten el Bayern pel sextet, però demanen un partit de desempat