Guardiola fa història a Anglaterra

El tècnic de Santpedor ha batut un rècord absolut amb el City

Pep Guardiola continua amb el seu camí d’èxits al futbol anglès. L’entrenador català del Manchester City ha batut un rècord que es mantenia immaculat des del 1982. Els citizens del de Santpedor s’han convertit en el primer equip que aconsegueix quinze victòries consecutives entre qualsevol de les tres competicions oficials del futbol britànic. Fins ara, el Preston North End i l’Arsenal eren els dos millors equips en aquest sentit, ja que havien arribat als catorze partits seguits guanyats.

Amb el darrer triomf contra el Swansea City a la FA Cup, Guardiola ha tocat una mica més el cel amb les mans, després de ja molts anys d’èxits i reconeixements. A més a més, aquesta temporada podria guanyar els tres títols del futbol anglès, Premier League, FA Cup i Copa de la Lliga, ja que es troba molt ben posicionat en tots tres casos.

No és estrany que el tècnic de Santpedor no deixi de repetir que “és molt feliç” a Manchester i que cada vegada es vagi allargant més la seva estada al país britànic i que cada vegada es vegi més lluny el seu moment de deixar les banquetes. Ara per ara, sembla que tenen Guardiola per estona…

Més informació

Nou comentari