Món Esport
Guardiola fa història a Anglaterra
  • CA

Pep Guardiola continua amb el seu camí d’èxits al futbol anglès. L’entrenador català del Manchester City ha batut un rècord que es mantenia immaculat des del 1982. Els citizens del de Santpedor s’han convertit en el primer equip que aconsegueix quinze victòries consecutives entre qualsevol de les tres competicions oficials del futbol britànic. Fins ara, el Preston North End i l’Arsenal eren els dos millors equips en aquest sentit, ja que havien arribat als catorze partits seguits guanyats.

Amb el darrer triomf contra el Swansea City a la FA Cup, Guardiola ha tocat una mica més el cel amb les mans, després de ja molts anys d’èxits i reconeixements. A més a més, aquesta temporada podria guanyar els tres títols del futbol anglès, Premier League, FA Cup i Copa de la Lliga, ja que es troba molt ben posicionat en tots tres casos.

No és estrany que el tècnic de Santpedor no deixi de repetir que “és molt feliç” a Manchester i que cada vegada es vagi allargant més la seva estada al país britànic i que cada vegada es vegi més lluny el seu moment de deixar les banquetes. Ara per ara, sembla que tenen Guardiola per estona…



Més notícies
Walker i Bernardo Silva celebren un gol | Europa Press
El City supera el tràmit del Swansea amb nota i passa de ronda a la FA Cup (1-3)
Notícia: El City supera el tràmit del Swansea amb nota i passa de ronda a la FA Cup (1-3)
Comparteix
Els de Guardiola encadenen quinze victòries consecutives
Guardiola, entrenador del Manchester City | EFE
Guardiola, més feliç que mai a Manchester
Notícia: Guardiola, més feliç que mai a Manchester
Comparteix
"M'encanta el club i m'agrada molt ser aquí", ha declarat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa