El City supera el tràmit del Swansea amb nota i passa de ronda a la FA Cup (1-3)

Victòria còmoda del Manchester City a la Copa Anglesa, més coneguda com a FA Cup. Els de Pep Guardiola han batut el Swansea City a Gal·les i han passat a la sisena ronda de la competició. El partit ha quedat sentenciat a la sortida de vestidors a la segona part i els locals només han pogut fer el gol de l’honor a les acaballes del duel (1-3).

Els golejadors per part citizen han estat Kyle Walker, Raheem Sterling i Gabriel Jesús. Han estat ells tres els únics que han marcat, però en podrien haver estat molts més, ja que el City ha xutat fins a disset vegades a porteria. La possessió ha estat per als de Guardiola de forma clara, amb un 75% a favor i el domini ha estat aclaparador. Morgan Whittaker ha estat qui ha marcat el gol de l’honor del Swansea al minut 77.

Aquesta és, ni més ni menys, que la quinzena victòria consecutiva del Manchester City. Els de Guardiola estan intractables i serà difícil que algú els aturi a l’hora d’aixecar els tres títols domèstics britànics. Ja són a la sisena ronda de la FA Cup, a la final de la Copa de la Lliga i també són líders de la Premier amb cinc punts de marge i un partit menys que el segon, el Manchester United.