Món Esport
La reacció de Guardiola a l’escàndol del BarçaGate
  • CA

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, continua fent història a la Premier League. El seu conjunt ha derrotat el Wolverhampton amb un contundent 4-1 i ja encadena 21 victòries consecutives al futbol anglès. Tot un rècord que el conduirà amb tota probabilitat a la seva tercera Lliga anglesa. Tanmateix, el que més ha transcendit d’aquest partit per als culers no ha estat el resultat, sinó les declaracions del tècnic de Santpedor durant la roda de premsa posterior.

Preguntat respecte al BarçaGate, la detenció de Bartomeu i la crisi institucional del Barça, Guardiola no s’ha volgut mullar en excés i ha fet prevaldre la presumpció d’innocència. La seva resposta ha estat: “És una situació molt desagradable per a Bartomeu, que serà innocent fins que no es demostri el contrari. Espero que tot acabi de la millor forma possible i que es faci justícia”.

Guardiola també ha hagut de parlar de les eleccions a la presidència del club, que se celebraran el pròxim 7 de març. “Les seguiré sens dubte”, ha assegurat, “estic esperant els resultats del diumenge, en tinc moltes ganes”. A més a més, ha “volgut felicitar els tres candidats per la campanya que estan fent en una situació tan complicada per tot el que ha passat al Barça i pel coronavirus”.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press
‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’?
Notícia: ‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’?
Comparteix
Responem tres preguntes: què ha passat, per què ha passat i quin impacte tindrà
Joan Laporta i Toni Freixa, en arxiu | Europa Press
Laporta ‘troleja’ Freixa en directe davant de les càmeres
Notícia: Laporta ‘troleja’ Freixa en directe davant de les càmeres
Comparteix
Ha estat durant una intervenció amb la premsa a la rodalia del Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa