Món Esport
Racisme i masclisme en una piulada d’un famós cantant andalús sobre el cas Diakhaby

José Manuel Soto, cantant andalús, ha volgut dir la seva sobre la polèmica entre els futbolistes Juan Cala, del Cadis, i Mouctar Diakhaby, del València, a partir que el segon acusés el primer d’haver-li dit “negre de merda”. Soto ha publicat una piulada en la qual ha donat suport a Cala, que diu que és “un bon tipus que està sent linxat sense proves per la gossada mediàtica que ens domina”.

La segona part de la piulada és la més greu, ja que és on deixa entreveure el seu masclisme i el seu racisme. En primer lloc, utilitza la frase casposa “el futbol sempre havia estat cosa d’homes i el que passava al camp es quedava al camp”, insinuant que Diakhaby no hauria d’haver dit res sobre els pressumptes insults rebuts. A la vegada, també acusa tots aquells que es queixen, i fins i tot el mateix afectat, de “ploramiques” i “acusetes”.

La piulada de Soto tampoc no és cap sorpresa. Acostuma a protagonitzar declaracions polèmiques, sempre posicionant-se a prop de l’extrema dreta. De fet, en alguna entrevista ha assegurat que el partit que més comprèn és Vox i fins i tot ha deixat entreveure que els ha votat.Més notícies
Diakhaby, central del València | Europa Press

Diakhaby no es creu Cala: “Em vas dir negre de merda i no ho toleraré”

Notícia: Diakhaby no es creu Cala: “Em vas dir negre de merda i no ho toleraré”
Comparteix
El València també condemna la roda de premsa de Cala en un comunicat
Juan Cala, jugador del Cadis | Europa Press

Cala, acusat de proferir insults racistes, nega els fets: “No hi ha racisme al futbol espanyol”

Notícia: Cala, acusat de proferir insults racistes, nega els fets: “No hi ha racisme al futbol espanyol”
Comparteix
Acusa Diakhaby, la víctima, d'estar-s'ho inventant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa