Racisme i masclisme en una piulada d’un famós cantant andalús sobre el cas Diakhaby

Ha acusat els qui es queixen de "ploramiques" i ha assegurat que el futbol és "cosa d'homes"

José Manuel Soto, cantant andalús, ha volgut dir la seva sobre la polèmica entre els futbolistes Juan Cala, del Cadis, i Mouctar Diakhaby, del València, a partir que el segon acusés el primer d’haver-li dit “negre de merda”. Soto ha publicat una piulada en la qual ha donat suport a Cala, que diu que és “un bon tipus que està sent linxat sense proves per la gossada mediàtica que ens domina”.

La segona part de la piulada és la més greu, ja que és on deixa entreveure el seu masclisme i el seu racisme. En primer lloc, utilitza la frase casposa “el futbol sempre havia estat cosa d’homes i el que passava al camp es quedava al camp”, insinuant que Diakhaby no hauria d’haver dit res sobre els pressumptes insults rebuts. A la vegada, també acusa tots aquells que es queixen, i fins i tot el mateix afectat, de “ploramiques” i “acusetes”.

La piulada de Soto tampoc no és cap sorpresa. Acostuma a protagonitzar declaracions polèmiques, sempre posicionant-se a prop de l’extrema dreta. De fet, en alguna entrevista ha assegurat que el partit que més comprèn és Vox i fins i tot ha deixat entreveure que els ha votat.

Més informació

Nou comentari