Món Esport
Sergio Ramos torna a ficar la pota amb unes declaracions surrealistes

Sergio Ramos, jugador del Paris Saint-Germain, ha estat notícia durant les últimes hores per diverses qüestions. En primer lloc, pel notable partit que ha completat aquest dimarts en l’anada dels vuitens de la UEFA Champions League contra el Bayern de Munic, al Parc dels Prínceps. Després, pel lleig gest que va tenir amb un fotògraf en el postpartit. I també per unes declaracions que ha fet a continuació, en les quals ha ficat la pota de forma flagrant.

Al micròfon de Movistar+, i preguntat pel partit, l’andalús ha admès que “és un resultat molt negatiu, molt dolent”, però ha afegit que “no s’acaba el món”, ja que “al final, el gol en contra s’ha acabat, i això ens beneficia a l’hora d’anar allà. Només hem de marcar un gol per empatar l’eliminatòria”.

La norma dels gols fora de casa ja no existeix…

L’exjugador del Reial Madrid ha fet menció al fet que la UEFA ha eliminat, des de la temporada passada, aquella norma que donava valor als gols que els equips marcaven fora de casa en les eliminatòries de les seves competicions. Que, en cas d’empat en el global de l’eliminatòria, la passava l’equip que havia marcat més gols fora de casa. Per exemple, en el passat, l’any 2009, aquesta norma va permetre que el Futbol Club Barcelona accedís a la final de la Champions després d’haver empatat a zero contra el Chelsea al Camp Nou, i a un a Stamford Bridge.

… Però això no afavoreix el PSG en aquesta eliminatòria i amb el 0-1 de l’anada

Per tant, Ramos té raó en el fet que ja no existeix aquesta norma, però l’eliminació d’aquesta norma no afavoreix en cap cas el PSG en aquesta eliminatòria. Tant si continués vigent com si no, el PSG hauria de marcar un gol per empatar l’eliminatòria. De fet, la presència d’aquesta norma afavoriria els francesos. Mentre que amb la norma del passat els valdria un 1-2 a l’Allianz Arena per passar als quarts de final, actualment aquest resultat ho duria tot a la pròrroga.

Sergio Ramos lluita una pilota amb Leroy Sané durant el PSG-Bayern de Munic de l'anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League de la temporada 2022/2023 | @SergioRamos
Sergio Ramos lluita una pilota amb Leroy Sané durant el PSG-Bayern de Munic de l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League de la temporada 2022/2023 | @SergioRamos

Ha suposat, doncs, una nova ocasió en la qual Ramos ha ficat la pota. En el passat ho ha fet diverses vegades. Per exemple, la temporada 2010/2011, els blancs es van deixar empatar en l’anada dels vuitens, al camp de l’Olympique de Lió, i el de Camas va lamentar, davant la premsa, que “ha estat una llàstima que al final se’ns hagin escapat els tres punts, perquè el resultat era molt positiu”. Un autèntic lapsus, tenint en compte que en les eliminatòries de la Champions no estan en joc els tres punts, com sí passa en els partits de LaLiga.



Més notícies
Messi es lamenta d'una ocasió fallada en el partit del PSG contra el Bayern de Munic | Europa Press
El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Notícia: El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Comparteix
El conjunt bavarès ha assaltat el Parc dels Prínceps amb superioritat i encarrila la classificació per als quarts de final de la Champions
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
Ramos agredeix un fotògraf després de la derrota del PSG
Notícia: Ramos agredeix un fotògraf després de la derrota del PSG
Comparteix
El defensa del club parisenc, després de la derrota, ha empès de males maneres un fotògraf
Messi, Neymar i Mbappé, jugadors del PSG | Europa Press
El gran assenyalat de la crisi del PSG
Notícia: El gran assenyalat de la crisi del PSG
Comparteix
Neymar ha tornat a quedar assenyalat pel seu mal rendiment en els darrers partits
Sergio Ramos i Leo Messi, presentats a París | Europa Press
VÍDEO | Leo Messi se’n riu de Sergio Ramos en ple partit del PSG
Notícia: VÍDEO | Leo Messi se’n riu de Sergio Ramos en ple partit del PSG
Comparteix
El davanter argentí no ha pogut contenir un somriure quan l'andalús ha fallat una xilena

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a febrer 16, 2023 | 08:49
    Anònim febrer 16, 2023 | 08:49
    Comentari de nivell…ja sembla el Dr Strangelove…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa