Món Esport
La veritat darrere del gran conflicte entre Messi i el PSG

Després que es conegués que Leo Messi ha anunciat al seu equip, el París-Saint Germain (PSG), que no continuará la pròxima temporada i que ja no continuarà sent jugador del conjunt francès, continuen apareixent informacions relacionades amb l’incendi entre jugador i club. El de Rosario sortirà de la manera més esperada d’un club que pot tenir grans estrelles, però que sempre es veu immers en conflictes. Això no ajuda gens a uns jugadors que surten al terreny de joc sabent que han de guanyar la Champions League passi el que passi i que per això se’ls ha fitxat.

Al futbolista li queden dos mesos per finalitzar el contracte, però el club francès ha prohibit al futbolista jugar a futbol durant dues setmanes per haver anat a l’Aràbia Saudita sense el seu permís. Messi assegura que era un viatge per temes comercials, però va deixar l’equip plantat en un entrenament i després d’una derrota. Però, tal com apunta el diari As, el futbolista argentí no ho va fer en cap cas amb mala intenció. La justificació de Messi és que els dilluns i dimarts posteriors al compromís que tingui l’equip diumenge són lliures, en el cas que no existeixi partit entre setmana. L’entitat va canviar de plans de forma sobtada i va avisar el jugador. Encara que ja era massa tard, perquè ja es trobava en destinació cap a l’Aràbia Saudita amb la seva família.

Segons explica el mitjà en qüestió, la versió de l’argentí xoca totalment amb la del PSG, ja que Messi havia demanat permís previ per poder viatjar i que aquest se li havia concedit. A més, segons apunten altres mitjans, la principal raó per la qual el PSG ha castigat durament Messi és per la negativa a renovar amb el seu equip. És a dir, l’entitat francesa ha utilitzat l’excusa del viatge de Messi per imposar-li una absurda penalització com a mètode de venjança.

Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press

Calvari per a Messi en els seus últims dies a França

En qualsevol cas, la decisió del club ja està presa i Messi estarà de vacances durant dues setmanes. L’etapa del jugador a França no ha estat fàcil i menys aquest final, on Messi i el PSG estan condemnats a un final fatídic. L’argentí va arribar el 2021 al París Saint-Germain, però recalant en un equip com l’entitat francesa, res podia anar bé, i així ha quedat reflectit. Ara només queda saber quin serà el pròxim club per a Messi, si el Barça o si prova una aventura als Estats Units abans de penjar les botes definitivament.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi comunica al PSG que marxarà al final d’aquesta temporada
Notícia: Messi comunica al PSG que marxarà al final d’aquesta temporada
Comparteix
L'astre argentí quedarà lliure i podrà fitxar gratuïtament per l'equip que vulgui
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG suspèn Messi de sou i feina durant dues setmanes
Notícia: El PSG suspèn Messi de sou i feina durant dues setmanes
Comparteix
El PSG pren mesures contundents amb l'argentí després del seu viatge a l'Aràbia Saudita
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
La crisi de Messi i el PSG s’accentua fins a l’extrem
Notícia: La crisi de Messi i el PSG s’accentua fins a l’extrem
Comparteix
Derrota del conjunt parisenc contra el Lorient i plantada de Messi a l'entrenament del PSG
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El motiu real pel qual Messi vol marxar del PSG, segons la premsa francesa
Notícia: El motiu real pel qual Messi vol marxar del PSG, segons la premsa francesa
Comparteix
Segons Le Parisien, una proposta del pare, també representant del jugador, hauria tingut una resposta negativa per part del PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa