Món Esport
Messi es mulla en l’elecció de la Pilota d’Or d’enguany

Lionel Messi, jugador del Paris Saint-Germain, s’ha mullat i ha donat el seu favorit en la cursa per la Pilota d’Or que s’entregarà enguany. L’argentí s’ha decantat pel candidat de molta altra gent, el recent campió d’Europa Karim Benzema, tot valorant el paper del madridista a la fase final de la Champions League.

“Jo crec que no hi ha dubtes”, ha assegurat l’astre en una entrevista a TyC Sports, tot reconeixent que “està claríssim que Benzema ha fet un any espectacular i ha acabat consagrant-se amb la Champions, sent fonamental de vuitens cap endavant en tots els partits. Crec que no hi ha dubtes aquest any”. De fet, la primera gran exhibició de Benzema aquest any ha estat contra el PSG de Messi, al Santiago Bernabéu, en la tornada dels vuitens de final de la competició continental.

Messi respon a Lewandowski

L’argentí ha estat preguntat per una altra qüestió relativa a la Pilota d’Or, si bé de l’anterior edició. I és que després de guanyar-lo en aquella, la de l’any 2021, en el seu discurs va demanar que els organitzadors del premi, France Football, atorguessin una Pilota d’Or al davanter del Bayern de Munic Robert Lewandowski corresponent a l’any 2020, tenint en compte que la revista francesa va decidir cancel·lar el premi a causa de la Covid-19 i que el polonès va tenir un any sublim. I arran d’allò, el mateix Lewandowski va assegurar que “voldria que sigui una declaració sincera d’un gran jugador i no només pures paraules”.

Ara, sobre això, Messi ha lamentat que “cadascú diu el que vol i òbviament ell es pot expressar i dir el que vulgui. Sincerament no comparteixo el que ell va dir però tampoc li vaig donar importància. Ja està, va quedar allà. Que digui el que vulgui. No m’interessa“. A més, ha reivindicat que “les paraules que jo vaig dir en aquell moment van ser de cor”.

Messi ha guanyat set Pilotes d’Or, corresponents als anys 2009, 2010, 2011, 2015, 2015, 2019 i 2021. En la darrera ocasió, l’elecció va ser molt discutida. Això sí, no hi havia cap favorit clar. Els altres dos finalistes van ser el mateix Lewandowski i el migcampista italià del Chelsea Jorginho Frello. Va pesar la consecució de l’Argentina de Messi de la Copa Amèrica. Aquest any, però, tot indica que el reclam de Messi es farà realitat, tenint en compte que Benzema ha protagonitzat grans exhibicions en una Champions memorable dels blancs.



Més notícies
Leo Messi i Neymar Jr. | Europa Press
Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Notícia: Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Comparteix
"Hi ha jugadors de l'equip que no entenen com juga Messi", ha declarat en una entrevista
Robert Lewandowski, amb la selecció polonesa | Europa Press
Lewandowski, més contundent que mai sobre el seu futur al Barça
Notícia: Lewandowski, més contundent que mai sobre el seu futur al Barça
Comparteix
"La meva història amb el Bayern s'ha acabat", ha assegurat el potencial davanter del Barça
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati explica els seus plans de futur davant l’interès del PSG
Notícia: Ansu Fati explica els seus plans de futur davant l’interès del PSG
Comparteix
El davanter del Barça ha estat molt contundent i ha assegurat que no vol canviar mai d'equip
Joan Laporta i Leo Messi, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El motiu pel qual Messi està fart de Laporta
Notícia: El motiu pel qual Messi està fart de Laporta
Comparteix
La Cadena SER assegura que la família de l'argentí vol que el president del Barça deixi de parlar d'ell en entrevistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa