Món Esport
La possibilitat que Messi acabi jugant a l’Aràbia Saudita

Des que s’ha conegut que Leo Messi no renovará amb el París Saint-Germain (PSG), el seu actual club, i marxarà a final de temporada, s’obren dos principals escenaris per a l’astre argentí de cara al curs que ve. Un d’ells és que l’argentí acabi recalant a l’Al-Hilal, equip de l’Aràbia Saudita que l’ha seduït de forma molt seriosa oferint-li un espectacular contracte. Aquest fet pot perillar l’altre escenari, el qual, econòmicament parlant, a hores d’ara es fa complicat de pensar. Aquest és que acabi tornant al Futbol Club Barcelona dues temporades després del seu dur adeu l’estiu de 2021.

La posició de l’Al-Hilal és molt més còmode des de la perspectiva econòmica, és totalment impossible que el Barça pugui superar l’oferta del conjunt de l’Aràbia Saudita. A més, segons ha pogut saber Mundo Deportivo, la cúpula de l’equip assegura que el seu gran objectiu és fitxar Messi. El conjunt saudita afrontaria una macrooperació amb una inversió multimilionària per aconseguir els serveis de Messi. Això comportaria que l’argentí tornaria a jugar contra Cristiano Ronaldo, futbolista de l’Al-Nassr, amb el que ha viscut moltíssimes batalles quan ell estava al Reial Madrid i l’astre argentí al Barça.

Per altra banda, tal com informa el mateix mitjà, directius de l’Al-Hilal asseguren que hi ha contactes amb Messi, però que no hi ha cap acord tancat. En aquesta línia, el president del club ha declarat que no li “preguntin” res per Messi i que no donarà “cap notícia”. Deixant clar que, per ara, Messi no ha signat res.

El Barça a l’espera de l’aprovació del pla de viabilitat per poder incorporar Messi i altres jugadors

Una de les armes clau que té el Barça per a convèncer a Messi perquè torni al Barça és la part sentimental que pot comportar que l’argentí torni a vestir la samarreta del Barça. Tot i que això no serà suficient. El conjunt blaugrana necessita confeccionar un pla de viabilitat per poder encabir el fitxatge de Leo Messi. La principal acció que ha de realitzar el Barça per a poder portar nous jugadors és vendre. A més encara ha d’inscriure el nou contracte de Gavi i tenir la capacitat d’inscriure els fitxatges que alguns mitjans ja confirmen. Es tracta del central de l’Athletic Club, Íñigo Mártinez o del migcampista del Manchester City, Ilkay Gündogan.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG esborra qualsevol rastre de Messi de la seva botiga
Notícia: El PSG esborra qualsevol rastre de Messi de la seva botiga
Comparteix
El club parisenc ha esborrat la imatge de l'argentí de qualsevol plafó, pòster, imatge o samarreta
Leo Messi, durant la seva etapa al PSG | Europa Press
Comunicat molt contundent del pare de Messi sobre el futur del seu fill
Notícia: Comunicat molt contundent del pare de Messi sobre el futur del seu fill
Comparteix
El pare de Leo Messi assegura que no hi ha res amb cap club i que decidiran quan acabi la temporada
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Confusió total amb Leo Messi: Barça o Aràbia Saudita?
Notícia: Confusió total amb Leo Messi: Barça o Aràbia Saudita?
Comparteix
Una informació sobre un suposat fitxatge ja tancat de l'argentí amb l'Al-Hilal ha revolucionat el mercat
Leo Messi, en la seva arribada a l'Aràbia Saudita | Saudi Tourism Authority
L’oferta més gran de la història del futbol fa perillar el retorn de Messi
Notícia: L’oferta més gran de la història del futbol fa perillar el retorn de Messi
Comparteix
L'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita li ha fet una proposta de 600 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa