Món Esport
El vestidor del PSG torna a entrar en crisi per culpa de Mbappé

El vestidor del París Saint-Germain (PSG) és un polvorí. S’hi ajunten tantes estrelles que hi ha problemes de manera constant. Una guerra entre Neymar Jr. i Kylian Mbappé va ser la gran protagonista de l’inici de temporada. Aquesta situació s’ha calmat, però, ara, l’astre francès ha tornat a iniciar un conflicte amb un dels seus companys, en aquest cas el seu compatriota Presnel Kimpembe. Es pot considerar, de fet, que Mbappé ho ha fet de manera gairebé involuntària, ja que tot plegat ha sorgit, més aviat, d’una mala gestió del club.

El PSG li va retirar la capitania a Kimpembe sense consultar-li-ho i li va entregar a Mbappé

En el darrer partit de la Copa de França, on Mbappé va marcar fins a cinc gols contra el Pays de Cassel, un equip de la setena categoria del futbol francès, el davanter parisenc va ser el capità del PSG. Segons alguns mitjans de comunicació, és una estratègia del club perquè estigui més a gust i no vulgui marxar. Fins aquí bé. És a dir, no hi havia cap dels capitans habituals, Marquinhos, Marco Verratti o Kimpembe, i Mbappé va rebre el braçalet. El problema arriba quan, en la roda de premsa posterior, l’entrenador del PSG, Christophe Galtier, va explicar que se li havia atorgat la segona capitania a Mbappé, cosa que comportava que se li retirava a Kimpembe.

Mbappé i Kimpembe celebren un gol | Europa Press
Mbappé i Kimpembe celebren un gol | Europa Press

El defensa central francès, posteriorment, ha explicat a les xarxes socials que ell no va ser mai consultat al respecte i que ningú no li havia dit res. És a dir, va perdre la segona capitania i ho va saber a través de la roda de premsa del seu entrenador. En un comunicat que ha signat ell mateix, ha desmentit que estigués “al corrent” d’aquesta situació, però, a la vegada, ha assegurat que, “un cop dit això”, “sempre respectaré les decisions del club”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa