Món Esport
PSG i Chelsea encaren la classificació per a les semis de la Champions
  • CA

Un cop s’han disputat tots els partits d’anada dels quarts de final de la UEFA Champions League, Reial Madrid, Manchester City, París Saint-Germain i Chelsea han quedat establerts com als favorits per passar de ronda. En aquest cas, merengues i londinencs es trobarien a les semifinals per una banda, i els de Guardiola s’enfrontarien amb els francesos.

Bayern de Munic-PSG (2-3)

Neymar i Mbappé, quina parella! Finalment, els milions del Pròxim Orient han donat el seu fruit al PSG i els francesos s’han erigit com un equip imparable. Han derrotat un dels grans favorits, el Bayern de Munic, al seu estadi. Cal recordar que era la reedició de la final de la Champions de l’any passat, guanyada pels alemanys, i la venjança dels parisencs ha estat ben dolça. Doblet d’Mbappé i gol de Marquinhos, per dianes de Choupo-Moting i Müller. Els bavaresos hauran d’anar a buscar el miracle al Parc dels Prínceps.

Porto-Chelsea (0-2)

Els londinencs han tingut la sort de trobar-se amb l’equip més senzill dels quarts de final i no ho han desaprofitat. Al mateix estadi del Porto, el Chelsea ha vençut amb moltíssima claredat i han deixat la classificació per a les semifinals sentenciada. Mount ha avançat els visitants amb un gol a la primera meitat i Chilwell ha dinamitat qualsevol opció portuguesa de remuntada a les acaballes del partit.



Més notícies
Vinícius, davanter del Madrid | Europa Press
La nit de Vinícius i el pitjor Liverpool dels últims anys (3-1)
Notícia: La nit de Vinícius i el pitjor Liverpool dels últims anys (3-1)
Comparteix
El Madrid supera amb claredat els de Klopp a l'anada dels quarts de final de la Champions
Una imatge del partit entre City i Dortmund | Europa Press
Guardiola encara no troba la tecla per brillar a la Champions (2-1)
Notícia: Guardiola encara no troba la tecla per brillar a la Champions (2-1)
Comparteix
El City guanya el Dortmund, però no és capaç d'exhibir la superioritat de la Premier

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa