La premsa italiana acusa Boris Johnson de manipular l’arbitratge de l’Eurocopa

Consideren que la UEFA estaria tornant el favor al primer ministre de fer recular els clubs anglesos de la Superlliga

La gran final de l’Eurocopa ja té protagonistes. La selecció anglesa i la selecció italiana s’enfrontaran el pròxim diumenge 11 de juliol a les 21:00h a l’estadi de Wembley en el darrer partit d’aquesta competició que ha durat un mes. Els de Southgate tenen un cert avantatge pel fet que juguen a casa, amb la seva afició, i que eren més candidats que els italians des de l’inici del torneig.

Ara bé, els anglesos han hagut de patir i suar moltíssim per eliminar la selecció danesa a la semifinal. De fet, no ho han aconseguit fins a la pròrroga i gràcies a un penal molt polèmic. L’àrbitre, Danny Makkelie, podria haver-lo assenyalat a causa de la gran pressió que l’estadi de Wembley, ple a vessar, estava exercint sobre ell, o també perquè ho va veure molt clar. Tanmateix, els italians tenen una altra versió.

Segons ha explicat el prestigiós diari esportiu La Gazzetta dello Sport, es creu que hi ha una conspiració entre la UEFA, organitzadora del torneig, i Boris Johnson, primer ministre britànic, per fer que Anglaterra sigui la guanyadora de l’Eurocopa. D’aquesta manera, l’organització reguladora del futbol europeu estaria tornant a Johnson el favor d’haver fet recular els clubs anglesos en el projecte de la Superlliga i és per això que l’arbitratge seria favorable als britànics. Ara bé, no hi ha absolutament cap indici d’això i pot ser que la premsa italiana estigui buscant excuses per si acaben perdent la final, la qual també es jugarà a Wembley i això ja donarà un gran avantatge als de Southgate.

Més informació

Comentaris

    Jaume Juliol 9, 2021 12:22 am
    Anglaterra, traidors i pirates es lo mateix sempre. Ho sabem bé.

Nou comentari