Món Esport
Piqué se’n fot d’Arturo Vidal: “Jugues contra coixos”
  • CA

Arturo Vidal va tenir un pas pel Barça difícil. Va ser-hi dues temporades, entre el 2018 i el 2020, i, malgrat que va poder aixecar una Lliga, va patir els desastres d’Anfield i Lisboa. L’afició també en guarda un record agredolç, ja que, tot i que es deixava la pell a cada partit i va marcar el cinquè gol de la maneta contra el Madrid al Camp Nou del 2018, també era un futbolista que casava molt poc amb l’ADN Barça.

Així doncs, després de la debacle de Lisboa, Vidal va marxar a l’Inter de Milà on, aquesta temporada i després de nou anys, han pres el tron a la Juventus i s’han coronat guanyadors de la Serie A. El xilè ha estat una peça relativament important. Ha disputat 23 partits, ha marcat un gol i ha donat una assistència.

Malgrat que el seu pas pel Barça serà recordat sense pena ni glòria, un dels seus excompanys sí que ha demostrat tenir-lo molt present. Es tracta de Gerard Piqué, qui, després que Vidal hagi publicat una imatge a Instagram celebrant l’scudetto, li ha respost: “Però si jugues contra coixos… la Champions per quan?”.



Més notícies
Lluís Cortés, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça renova Lluís Cortés
Notícia: El Barça renova Lluís Cortés
Comparteix
L'entrenador del primer equip femení de futbol continuarà, com a mínim, fins al 2022
Els aficionats de l'Inter celebren el 'scudetto' | Europa Press
L’Inter és l’escollit per fer caure la Juventus del tron
Notícia: L’Inter és l’escollit per fer caure la Juventus del tron
Comparteix
L'equip de Milà aixeca el 'scudetto' després de nou anys de domini dels blanc-i-negres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa