Món Esport
El tendre missatge del fill de Guardiola després de la derrota al Bernabéu

La recent desfeta de Pep Guardiola al Santiago Bernabéu ha estat una de les més dures de la seva carrera. El català confiava a classificar el Manchester City per segona temporada consecutiva a la final de la UEFA Champions League per, d’aquesta manera, lluitar a la final per guanyar la tercera Champions en el seu compte particular, com a tècnic. Però el Madrid va fer el de sempre: remuntada en les acaballes del matx, que torna a deixar el tècnic de Santpedor sense el trofeu. Contra el seu etern rival, en un nou intent i amb una manera molt cruel. Per tant, no són pas les millors hores de l’entrenador. I això ho sap la seva família.

Màrius Guardiola, fill mitjà de l’entrenador, va compartir una foto en una història del seu compte personal d’Instagram de Guardiola pare. I la va acompanyar d’un text molt afectuós: “En derrotes com aquesta és quan més orgullós em sento de tu. Mai canviïs”. La germana gran, Maria Guardiola, va compartir la història, després que en l’anada, quan el City va guanyar però amb un resultat decebedor a posteriori, expressés, també a través de les seves xarxes socials, que “guanyem o perdem, al final, aquesta és la definició del bon futbol. I això és tot”.

Història d’Instagram de Màrius Guardiola | Mundo Deportivo

Els intents fallits de Guardiola per guanyar la Champions amb el City i el Bayern

Guardiola s’ha quedat sense poder guanyar la Champions amb el Manchester City per sisè any. Des que va aterrar al projecte citizen, no ha pogut aconseguir l’objectiu europeu. Des de la temporada 2016/2017, ha caigut pel camí contra el Mònaco als vuitens, Liverpool als quarts, Tottenham als quarts, Olympique de Lió als quarts, Chelsea a la final i Reial Madrid a les semifinals. A més, abans, en els seus tres cursos al Bayern de Munic, l’exentrenador blaugrana va caure sempre en semifinals: també contra el Reial Madrid, amb el recordat 0-4 en la tornada de l’eliminatòria, contra el Barça, amb aquell doblet de Leo Messi al Camp Nou, i contra l’Atlètic de Madrid, en un partit inexplicable per l’excessiu domini bavarès.

La trajectòria de Guardiola, esplendorosa malgrat aquestes desfetes europees

Això sí, Guardiola continua sent un dels entrenadors amb més Champions aixecades (en té dos), i no se li poden discutir els seus triomfs en la resta de competicions. El futbol no es basa només en guanyar el torneig continental. I és que des que va marxar del Barça (on sí que va guanyar la Champions, per partida doble, i en va poder guanyar dues més), havent completat uns quatre anys de somni, Guardiola ha aixecat, entre altres, tres Premier League, arribant a fer, en una d’elles, 98 punts. També en una de les tres lligues espanyoles que ha guanyat va fer 99 punts. L’any vinent tindrà una nova oportunitat per fer millores en un equip ja molt poderós. De fet, lidera la Premier League. I malgrat el resultat contra el Madrid, que al cap i a la fi és el més important en el futbol, cal valorar el domini sky blue en la majoria de minuts de l’eliminatòria.



Més notícies
Pep Guardiola, amb Xavi Hernández | Europa Press
Xavi es mulla sobre la remuntada del Madrid i parla de Guardiola
Notícia: Xavi es mulla sobre la remuntada del Madrid i parla de Guardiola
Comparteix
El tècnic egarenc ha defensat el seu amic i exentrenador i el seu estil de joc
Samuel Eto'o, durant la seva última temporada al Barça | FC Barcelona
Samuel Eto’o ja no serà mai més un mite del barcelonisme
Notícia: Samuel Eto’o ja no serà mai més un mite del barcelonisme
Comparteix
El davanter camerunès ha tacat la seva relació amb els culers amb la felicitació al Madrid i el que comporta
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola intenta explicar l’inexplicable
Notícia: Guardiola intenta explicar l’inexplicable
Comparteix
El tècnic català del Manchester City ha atès els mitjans de comunicació després de caure eliminat pel Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa