Món Esport
Guardiola treu pit amb una victòria importantíssima (0-1)
  • CA

El Manchester City, dirigit pel tècnic català Pep Guardiola, ha aconseguit una victòria de mèrit contra el totpoderós Chelsea londinenc de Thomas Tuchel a Stamford Bridge. El duel s’ha resolt per la mínima gràcies a un gol de Gabriel Jesús a la segona meitat, però tot i això els citizens han generat moltes més ocasions que els londinencs, que avui no han tingut el dia, i han dominat la possessió de forma clara.

L’enfrontament ha començat des del primer minut amb una dinàmica clara: el City controlant el joc i el Chelsea defensant amb tot. En atac, Romelu Lukaku i Timo Werner no han estat capaços d’inquietar els centrals del Manchester, mentre que els londinencs han hagut de fer un gran esforç per impedir el primer gol dels de Guardiola. Gabriel Jesús i Rodrigo Hernández han tingut les més clares del primer temps.

El tècnic de Santpedor tenia el partit allà on volia però li faltava el més important: el gol. Això deu haver dit als seus futbolistes al descans i Gabriel Jesús s’ho ha pres al peu de la lletra, perquè tot just iniciada la segona part ha aconseguit la diana de la victòria amb ajuda del central rival Antonio Rüdiger. Els de Guardiola n’han tingut moltes més per ampliar el marcador, però qui ha aconseguit marcar ha estat Lukaku. El davanter del Chelsea ha fet el gol de l’empat, però ha estat correctament invalidat per fora de joc. Al temps afegit, els londinencs han demanat un penal que no ha estat assenyalat.

Amb aquesta victòria, el Manchester City de Pep Guardiola se situa líder de la Premier League, això sí, amb un partit més que el Liverpool i el Brighton, que li podrien treure aquest lloc, i empatat a punts amb fins a quatre rivals: el Manchester United, l’Everton i els mateixos Liverpool i Chelsea. De moment, la lliga anglesa ha començat molt emocionant i seria molt bonic per a l’espectador neutral que això es mantingués fins al final de curs.



Més notícies
Alèxia Putellas celebra un gol | Europa Press
Golejada del Barça Femení amb l’estadi entregat a Puigdemont (8-0)
Notícia: Golejada del Barça Femení amb l’estadi entregat a Puigdemont (8-0)
Comparteix
Alèxia Putellas ha marcat un hat-trick al València en només quatre minuts
Leo Messi, amb el PSG | Europa Press
Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
Notícia: Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
Comparteix
L'argentí podria perdre's el partit de Champions contra el Manchester City

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa