Món Esport
Carreguen contra Guardiola per un comentari sobre l’Atlètic de Madrid
  • CA

El Manchester City de Pep Guardiola rep avui a l’Etihad Stadium l’Atlètic de Madrid en el marc de l’anada dels quarts de final de la UEFA Champions League. Obriran una eliminatòria apassionant, amb dos estils molt marcats i diferents i previsiblement amb molta emoció. Una eliminatòria que comptarà amb grans futbolistes sobre la gespa. De la talla de João Félix. Precisament del matalasser, que arriba al xoc en un gran estat de forma, n’ha parlat, en la prèvia, el mateix Guardiola. El català s’ha referit al multimilionari traspàs que va pagar el club madrileny pel portuguès l’estiu del 2019. I això ha generat una onada d’indignació a les xarxes socials.

El comentari que ha fet Pep Guardiola sobre el traspàs multimilionari de l’Atlètic de Madrid per João Félix

“No decebrà. Per això l’ha fitxat l’Atlètic de Madrid. I va pagar els diners que se suposa que sempre paga el Manchester City. Per tant, si va pagar aquella quantitat de diners, és perquè és un molt bon jugador. I ho és, clar que ho és!”, ha expressat el tècnic de Santpedor sobre João Félix als micròfons de Movistar+ en la prèvia del matx. Ha dit això fent al·lusió a les habituals crítiques que rep ell i el seu equip cada vegada que gasten molts diners per un jugador en un mercat de fitxatges.

Les reaccions d’usuaris de Twitter espanyols

Aquestes paraules han enfurismat diversos usuaris de Twitter espanyols, que ràpidament han recordat al tècnic que el club vermell-i-blanc va poder pagar aquells diners gràcies a la venda d’Antoine Griezmann al Barça a canvi de quasi el mateix valor: 120 milions d’euros (pels 127 milions que va costar João Félix), mentre que el seu City compta amb el suport econòmic d’un xeic. Alguns ho han fet amb respecte, i d’altres amb l’usual agressivitat que caracteritza als crítics de l’exentrenador del Futbol Club Barcelona.

João Félix serà la principal amenaça de Diego Pablo Simeone en l’eliminatòria. Després de generar moltes expectatives en la seva arribada a l’Atlètic l’any 2019 (a causa del seu gran rendiment al Benfica) i de no complir-les, ara per fi s’hi està sentint còmode. Ha marcat 6 gols en els darrers 8 partits i ha avançat un Luis Suárez suplent les últimes setmanes.



Més notícies
Domenico Berardi, jugador italià | Europa Press
Critiquen la selecció italiana per intentar “imitar” el futbol de Guardiola
Notícia: Critiquen la selecció italiana per intentar “imitar” el futbol de Guardiola
Comparteix
El mític tècnic Fabio Capello es refereix al nou fracàs dels 'azzurri' i explica quin model cal fer servir
Ronaldinho i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Ronaldinho diu a Laporta quin jugador ha de fitxar per triomfar
Notícia: Ronaldinho diu a Laporta quin jugador ha de fitxar per triomfar
Comparteix
L'exdavanter brasiler ha aconsellat al Barça la incorporació de Raphinha, del Leeds United

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a abril 05, 2022 | 19:15
    Doctor Strangelove abril 05, 2022 | 19:15
    Guardiola és un cínic i un trampós. Els caler per fitxar Félix surten del que va pagar l'equip del Ovrebo per Griesmann. En canvi, el City, com a bon equip Estat, fitxa el que li rota sense importar-li els calers. El noi nandrolona és trampós de mena i per això és on és! Doc.
  2. Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a abril 06, 2022 | 13:32
    Pere Llimonera i Citronell abril 06, 2022 | 13:32
    Tengo la impresión de que la mayoría del mundo ya sospecha, como poco, que Mosen Guardiola es un falso, un mal amigo y un 'bocamoll'...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa