Món Esport
Pep Guardiola critica durament la Premier League
  • CA

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, no s’ha mossegat la llengua a la roda de premsa posterior a l’empat del seu equip davant el Southampton. Aquest duel es va disputar tan sols tres dies després que els citizens superessin el Red Bull Leipzig a la Champions League. Per tant, l’equip skyblue només va disposar de dos dies de descans.

El tècnic de Santpedor va criticar durament la decisió de la lliga anglesa de fixar aquest duel pel dissabte: “M’hauria encantat tenir més temps per recuperar-nos i estar millor. Avui no estàvem frescos de ment. El nostre rival ha tingut set dies per preparar el partit i nosaltres tan sols deu minut ahir“.

Pep Guardiola considera que els horaris de la Premier League està perjudicant els equips que juguen la màxima competició europea: “La lliga són 38 partits i, teòricament, lluitem tots contra tots en igualtat de condicions. Però això no és totalment cert pels equips que juguen la Champions League”.

El Manchester City va empatar sense gols al seu estadi davant el Southampton en un partit molt gris de l’equip local. L’equip citizen va poder endur-se els tres punts al temps afegit quan Sterling va enviar la pilota al fons de la xarxa, però l’àrbitre va invalidar el gol per fora de joc. Guardiola també es va mostrar autocrític amb el joc del seu equip: “No hem guanyat perquè no hem aconseguit fer arribar bones pilotes als davanters. Els cinc jugadors que havien de portar la pilota als altres no han estat bé”.

L’equip skyblue se situa a tres punts del lideratge després de no aconseguir superar el Southampton. El Manchester City afronta ara un tram del calendari complicat on es jugarà bona part de les seves opcions d’aconseguir el títol de la Premier League. Els dos pròxims rivals del conjunt de Pep Guardiola són el Chelsea i el Liverpool.



Més notícies
El Manchester City s'enfronta al Southampton | Southampton FC
El City de Guardiola punxa a casa contra el Southampton (0-0)
Notícia: El City de Guardiola punxa a casa contra el Southampton (0-0)
Comparteix
Els citizens empaten en un partit gris amb un gol anul·lat al minut 91
Leo Messi durant un partit amb el PSG | Europa Press
Les xifres del contracte de Messi, al descobert
Notícia: Les xifres del contracte de Messi, al descobert
Comparteix
L'exblaugrana cobraria 30 milions aquest curs i 40 el següent

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Al anell a setembre 19, 2021 | 20:03
    Jordi Al anell setembre 19, 2021 | 20:03
    Pero la calerada que cobra gracies al calendari per fer sortir els numeros, si que la vol. Quina colla de desmemoriats!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa